Nejste přihlášen/a.
Na dotykovém mobilu se mi na horní liště, vedle síly signálu, objevil symbol sluchátek i když sluchátka připojena nejsou. Telefon je tím pádem samozřejmě němý. Když připojím sluchátka tak s nimi telefonovat jde. Čím to? Jak se toho symbolu sluchátek zbavit? Restart včetně vyjmutí baterie nepomohlo a tím moje fantazie končí
.
Něco pro zasmání: Přítelkyně se přiznala, že jí spadnul do polívky když mi ho přemistovala před obědem ze stolu, vyklouznul z volného pouzdra a šup do talíře s polívkou.. Ale já se tomu nesmál.
Holt ve volném futrálu není mobil v bezpečí. Mobil jsem přiměřeně rozebral, byl z mého pohledu čistý. Asi je slepený nějaký kontakt ve zdířce pro sluchátko? Když připojím sluchátko tak mobil normálně zvoní, slyším přes sluchátka, mluvím do mikrofonu v mobilu. Kartu jsem přendal do náhradního mobilu, zítra půjde na prohlídku k odborníkům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.