Nejste přihlášen/a.
Máte to někdo doma? Má to podle vás nějakou výhodu? Jak se na to dívá? to jako že si sednete dorostřed a díváte se? Dá se na to dívat i z boku? Mám velký pokoj přes 40m2 a chci telku, kterou bude možné sledovat i z jídelny (z boku).
Děkuji předem za rady.
Má to jedinou "výhodu". Je prohnutá, tedy něco, co má doma málokdo a dá se s tím vytahovat. Koukej, co jsem si koupil. Super co?
Ale z praktickýho hlediska to je úplně na draka. Kup si co největší rovnou a budeš spokojená.
To bych úplně neřekl, můj dojem z prohnuté TV je takový, že obraz působí přirozeněji a poutavěji, těžko se to vysvětluje. Jinak je to ale samozřejmě naprosto zbytečná investice a sám bych si ji nepořizoval, raději si připlatit za větší úhlopříčku.
nox:
Máš pravdu, ale to je jen pro jednoho diváka, který sedí a čučí na to z místa jak bylo zmíněno výše, jinak je to k ničemu. Je to jen finta výrobců přijít z něčím novým aby lidi zase měli důvod kupovat nové. Co mají pořád vymýšlet?
U OLED technologie není nic jenoduššího než obrazovku prohnout jak se výrobci zlíbí a hned je pro lidičky další lákadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.