Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohnutá televize

Od: kllara* odpovědí: 5 změna:

Máte to někdo doma? Má to podle vás nějakou výhodu? Jak se na to dívá? to jako že si sednete dorostřed a díváte se? Dá se na to dívat i z boku? Mám velký pokoj přes 40m2 a chci telku, kterou bude možné sledovat i z jídelny (z boku).

Děkuji předem za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

2x
Koukat se na to dá jen z jednoho místa - přímo uprostřed před displejem a přesně z dvaapůl násobku úhlopříčky displeje. Z jiného místa dochází k deformacím obrazového pole. Pro běžné sledování jsou prohnuté zobrazovače NEPOUŽITELNÉ!

hodnocení

2x

Má to jedinou "výhodu". Je prohnutá, tedy něco, co má doma málokdo a dá se s tím vytahovat. Koukej, co jsem si koupil. Super co?

Ale z praktickýho hlediska to je úplně na draka. Kup si co největší rovnou a budeš spokojená.

nox®

To bych úplně neřekl, můj dojem z prohnuté TV je takový, že obraz působí přirozeněji a poutavěji, těžko se to vysvětluje. Jinak je to ale samozřejmě naprosto zbytečná investice a sám bych si ji nepořizoval, raději si připlatit za větší úhlopříčku.

nox:

Máš pravdu, ale to je jen pro jednoho diváka, který sedí a čučí na to z místa jak bylo zmíněno výše, jinak je to k ničemu. Je to jen finta výrobců přijít z něčím novým aby lidi zase měli důvod kupovat nové. Co mají pořád vymýšlet?

U OLED technologie není nic jenoduššího než obrazovku prohnout jak se výrobci zlíbí a hned je pro lidičky další lákadlo. *haha*

hodnocení

2x
Z boku prave se na to divat neda, je to proste na nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]