Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradil by mi někdo nějaký rozumný odolný telefon, pádu atd.? Chtěl bych dotykový 4-5 display, dual sim.
Mám jeden z typ" Doogee Titans2 DG700" zkušenost s touto značkou někdo nemá?
Děkuji za typy a rady.
Nemám sice žádnou velkou zkušenost s odolnými telefony, co jsem ale slyšel z okolí na některé typy, tak žádná velká sláva. Osobně bych si raději vybral nějaký solidní telefon za podobné peníze, dokoupil si ochrané sklíčko (z Číny do stovky, na svém telefonu mám už třetí a zatím display přežil pád na hranu linky a dlažbu) a nějaký solidní ochranný kryt, kterých je dnes nepřeberné množství snad na všechny typy a řekl bych, že nadělá více parády jak nějaké odolné telefony. Co se týče tohoto Doogee, tak 1Gb RAM je dnes už hodně na hraně, doporučoval bych spíše zařízení s 2Gb.
Co mimo odolnost vyžadujete? Je požadavek na 4-5", dotyk, dual - to jediné?
můj telefo přežil už několik pádů při jízdě na kole - na silnici...
Já tedy nemám dual sim, protože mi stačí jedna simka s dobrým paušálem... ale samozřejmě se dá "přesměrovat" nebo dát redukce...
Mám Samsung GT-S8500 a manželka GT-S8600 - jsou to kousky s přezdívkou WAVE 2 a 3 - sklo nerozbitné, hliníkový obal, super foťák, dokonce i video je koukatelné.
Jenže nepodporuje Android - tj. nemůžete mít různé hry, blbosti typu Facebook atd- což je samozřejmě pro mnohé životně důležité.
O něco dražší, ale líp vybavenej a dobře hodnocenej je Ulefone Armor . Dvě SIMkmy má, slušnej foťák, 32 GB paměti ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.