Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil doogee

Od: milanvetrovec odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny a prosím o radu, zda lze a jak z mobilu Doogee X5 přesměrovat hovory na starou Nokii. Dělám špinavou práci a ten nový by asi moc dlouho nevydržel...,Díky za vaše odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

no nevím jak v telefonu, ale já to řeším přes nastavení SIM u operátora... U vás to nejde? Nemáte samoobsluhu na netu?

doplněno 10.01.17 13:33:

To vybíjení baterie musí dělat něco zapnutého - zkontrolujte spuštění aplikací - WIFI, Bluetooth, antivir,... vše zapnuté si bere elektřinu i při zdánlivě nečinném telefonu.

Nemám banku v mobilu, nepoužívám soukromé maily atd - tj. antivir jsem zrušil. WIFI zapnout jen při potřebě, vypnout i funkci polohy telefonu.

hodnocení

2x
U mě je to takhle - kliknu na sluchátko Vyjede bílý seznam volaných, v pravém rohu dole tři tečky nad sebou nastavení , nastavení pro volání , přesměrování hovorů. A jsi tam.Mel by to tak mít každý android 4.4 Jestli máš dogína na novějším androidu tak už to tam být nemusí.
milanvetrovec
hodnocení

díky moc, pomohlomi to!

a co baterie, nabíjím dobrých šest hodin, tel i nabíječka jsou teplé, nic moc na mobilu nedelám a za den je vybitý?!

je to u doogee normální?

Smart vybitý za den, to je běžná realita. Poslední dobou už se dávají do lepších mobilů baterky 3000-3500 které jakž takž vydrží 2 dny ale doogee používá nějakých 2000 mili takže pokud mobil běžně používáš, budeš prostě každý den dobíjet.

Nejvíc ůdajně žerou baterku chatovací a facebook aplikace při kterých svítíš půl dne bílou obrazovkou. To ti pak nevydrží ani ten den.

mnd®
hodnocení

2x

Mám červenou Vodu. Na pobočce jsem si řekl o dvě SIM karty se stejným číslem.Nevím jak teď,ale dávali je zdarma na požádání.Tel.číslo mám stále původní.Každou mám v jiném telefonu.Vždy musím zapnout jen jeden telefon a druhej vypnout,ale to je pohoda.Nemusím nic přesměrovávat.Ostatní si udělám v ,,samoobsluze,,.Stejně takhle mám i dvě datový na net.

milanvetrovec
hodnocení

diky za odpověd, pomohlo mi to!

milanvetrovec
hodnocení

díky za radu, pomohlo mi to!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]