Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a prosím o radu, zda lze a jak z mobilu Doogee X5 přesměrovat hovory na starou Nokii. Dělám špinavou práci a ten nový by asi moc dlouho nevydržel...,Díky za vaše odpovědi
no nevím jak v telefonu, ale já to řeším přes nastavení SIM u operátora... U vás to nejde? Nemáte samoobsluhu na netu?
To vybíjení baterie musí dělat něco zapnutého - zkontrolujte spuštění aplikací - WIFI, Bluetooth, antivir,... vše zapnuté si bere elektřinu i při zdánlivě nečinném telefonu.
Nemám banku v mobilu, nepoužívám soukromé maily atd - tj. antivir jsem zrušil. WIFI zapnout jen při potřebě, vypnout i funkci polohy telefonu.
díky moc, pomohlomi to!
a co baterie, nabíjím dobrých šest hodin, tel i nabíječka jsou teplé, nic moc na mobilu nedelám a za den je vybitý?!
je to u doogee normální?
Smart vybitý za den, to je běžná realita. Poslední dobou už se dávají do lepších mobilů baterky 3000-3500 které jakž takž vydrží 2 dny ale doogee používá nějakých 2000 mili takže pokud mobil běžně používáš, budeš prostě každý den dobíjet.
Nejvíc ůdajně žerou baterku chatovací a facebook aplikace při kterých svítíš půl dne bílou obrazovkou. To ti pak nevydrží ani ten den.
Mám červenou Vodu. Na pobočce jsem si řekl o dvě SIM karty se stejným číslem.Nevím jak teď,ale dávali je zdarma na požádání.Tel.číslo mám stále původní.Každou mám v jiném telefonu.Vždy musím zapnout jen jeden telefon a druhej vypnout,ale to je pohoda.Nemusím nic přesměrovávat.Ostatní si udělám v ,,samoobsluze,,.Stejně takhle mám i dvě datový na net.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.