Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dělám si takový průzkum. Jaký máte názor celkově na Apple a potom ještě konkrétně na iPhone 6s.
Z mého pohledu jsou pro mně produkty Apple do vzhledové stránce velmi pěkné. Avšak důvodů, proč tuto značku nepreferuji je mnoho, prvně asi ten, že zapojení se do ekosystému Apple je velmi drahá zábava, a častokrát u nich postrádám mnohé funkce, než má konkurence. Měl jsem možnost vyzkoušet Iphone 6, a byť je to telefon velmi hezký, nebyl jsem s ním spokojen. Obecně při používání produktů Apple pociťuji že nemám nad danným zařízeím plnou kontrolu, že jeho "pánem" je stále jeho výrobce, a je jsem jen hloupá opice co ho používá.. Co mně ale přijde celkem absurdní je cena veškerého příslušenství, ať už je to pro macbook, iphone, atd., ceny jsou vždy velmi vysoké, až si někdy říkám, jak si to ti lidé mohou za takovou cenu vůbec koupit.
Co se společnosti Apple týče mám pocit, že poslední dobou jde kvalita, použitelnost, a inovace prudce dolů, za posledních pár let, nepřišli na trh s něčím novým, a stále se opakuje to co bylo minulý rok, akorát se mnění malé, a především nepříliš podstatné detaily.
Jinak abych to shrnul, kdybych dostal do ruky iPhone 6 (s), tak bych si na něj asi zvykl, ale mnohem raději mám otevřenost androidu, až už kvůli jeho přizpůsobivosti, nebo i rozmanitosti zařízení, která ho používají...
U spousty produktů Apple jsem okuzlen designem, u jiných se zase pozastavuji nad tím, jak moc vůbec využitelná jsou, protože jsou mnohdy tak omezená, že témeř vždy vás vede k nákupu, a utrácení dalších peněz.. Mnohá omezení, co mne nejvíce štvou napříč ruznými zařízeními Apple: Iphone, nemá slot na SD kartu, a win/linux pc se nedá bez patřičného softwaru připojit, zároveň vám prohlížeč v iPhone nedovolí stahovat jakékoliv soubory. AppleTV, je (čistě subjetivně dle mně) naprostý krám, stojí to hromadu peněz, nemá to skoro žádný výkon, a pokud vím dobře tak to doteď neumí 4K (nebo ještě donedávna neumělo). Odladěnost OS X, také není dobrá, jak furt všichni tvrdí, na minulé škole jsme měli nové Macy v nejvyšší možné konfiguraci, a tam bylo stěstí, když vám za dvě vyučovací hodiny něco v tomto OS nespadlo, případně celá mašina nezamrzla..
Apple je hezký, ale podle mně uvnitř zkažený.. Raději zůstanu u své trojkombinace Android, Windows, a Debian...
Celkově na Apple mám takový názor, že je to prestižní značka (něco jako Mercedes mezi auty). Určitě asi funguje, znamená taky určitý status u jeho majitelů. Obecně u milovníků určitých značek (taky k ním patřím) platí, že své značce odpustí všechno, ostatním nic. Jinak se s ním volá stejně jako u jiných značek (měl jsem ho půjčený od dcery).
Musíte znát číslo volaného a tak.
iPhone 6s - no dá se tím volat,fotit,psát SMS,připojit se na net. A ještě pár věcí,které bych ani nepoužil.Má to DVB-T příjem,slot na dvě SIM,slot SD karty? Nevyužil bych jeho funkce a zase nemá ty co chci já.
Kdysi to byla jedna z nejlepších značek, dnes už bych neřekl, že jedna z nejlepších.
Když na všcehno ještě dohlížel Steve Jobs, stálo to pravdu za to, ale od doby, co to převzali jiní, stojí iPhony a většina jejich elektroniky za prd. Co se týče iPhonu 6s.. Můj názor je takový, že většinou do konce záruky vydrží, ale po záruce se často stává, že se začínají objevovat vady na desce.. Buď odejde paměť, či něco jiného. U iPhonu 5 mi odešla deska po roce a půl a u iPhonu 6s cca měsíc po záruce odešla deska, přesnějí paměť, takže nepoužitelný iPhone. Jediný iPhone, který mi vydržel opravdu dlouho, byl 4s, ten mi vydržel 4roky. Každopádně teď je již apple strašně poruchové, alespoň z mé zkušenosti.
tak si ho kupte za 20000 sami...
iphone 6s jsem měl v hledáčku, protože jsem si ho měl možnost pořídit zdarma, říkám si fajn, dobrý cpu,, spičkový fo%ták ( ne co se týče Kvality, ale schopností rozlišení@fps) a to je asi všechno, absence karet, displej ne extra nic (nelpím nutně na nesmyslném vysokém rozlišení)... Takže jsem se na něj vykašlal. Cena v přepočtu 20 táců , za tu cenu mohu mít jiný s OLED, slotem na karty, a nejnovějším CPU, taky za 20 táců v přepočtu, ale vykašlal jsem se na to, na co placku v ceně 15 táců, když se ani nedá ovládat (zkoušel jsem chvíli mobil s dotykovým ovládáním a je slepá ulička vývoje ux)
co máte stou sd kartou všichni to je snad nějaká uchylka(nic osobního)když jsem dceři dával kartu do zařízení(android)tak jsem se u toho pěkně zapotil.na kartu se nedajíé ukladat veškeré app a něco se dá ukládat pouze přím do telefonu. takže za mě v tomdle apple udělal dobře že udělal nand pamět... ale nesmí to být 16 gb iphone žebráák(to máte vlastně jen 8gb protože 8 sežvejkne ios)ale 32 a 64 gb už docela ok
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.