Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tak jsem si v lednu ativovala vánoční dárek od Vodafonu - Internet v mobilu na 6 měsíců zdarma.
Po uplynutí těch šesti měsíců jsem již internet v mobilu používat nechtěla, myslela jsem, že jakmile tato doba vyprší tak to prostě skončí a hotovo. A já, kdybych i případně internet chtěla, tak bych si sama nastavila jaký tarif budu používat, jestli denní nebo měsíční. Prostě, že se sama rozhodnu, jestli net chci nebo ne.
Jenže včera 27.7.09 mi vánoční dárek vypršel a následně mi z předplaceného kreditu bylo odečteno 177 Kč, zřejmě za další zúčtovací období. Asi bylo třeba net deaktivovat dříve, to jsem však nevěděla. Kdy mám ale net zrušit, abych neplatila za ještě další měsíc. A když jej deaktivuji teď, peníze už mi nikdo nevrátí, ale budu aspoň moct ten net ten měsíc používat, nebo se to zruší hned?
No, i když známý si to prý deaktivoval den před vypršením toho "danajského daru" a bylo mu v SMS odpovězeno, že internet v mobilu mu vyprší od toho dne přesně za měsíc, takže ten další měsíc bude taky platit.
Jinak jsem s Vodafonem spokojená, ale tohle mě trochu naštvalo.
Přesně tento problém jsem řešila před měsícem. Vodafone měl rozesílat zákazníkům SMS s informací o ukončení období, kdy služba byla zadarmo a ti se mohli rozhodnout, jestli si jí za úplatu ponechají nebo zruší. Já jsem SMS neobdržela a o ukončení nevěděla, tedy jsem jí nezrušila a 2x mi jí naúčtovali. Zavolala jsem na *77, nechala se spojit s operátorem a vysvětlila jsem mu, že jsem SMS nedostala, což si ověřil a zjistil že je to pravda. Omluvili se mi a v dalším vyúčtování mi tyto částky vrátili. Službu jsem zrušila sama v internetové samoobsluze. Byli příjemní a ochotní, prý vědí o tom, že ne každý dostal SMS, zřejmě je to chybou systému. Takže kontaktujte Vodafone telefonicky, asi to s každým řeší individuálně. Hezký den.
To samé se stalo mně. Já hlupák jsem ale nepožadoval kredit zpět, mohl jsem mít 177kč zpět :-/ teď už pozdě bicha honit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.