Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám zálohu Nokie v programu Nokia PC Suite a bohužel je telefon už po smrti, tak se s ním již nemohu připojit. Nenašel jsem soubor, kam si PC Suite ukládá zálohy. Jde mi o to jestli lze z PC Suite získat soubor s uloženými telefonními kontakty a ty pak překopírovat do telefonu s Androidem.
Dobrý večer, Nokia PC Suite je poměrně starý program, sám jsem ho používal před asi 10 lety, ale nyní se toto všechno odehrává rovnou v telefonu a zálohuje se sám na "cloudy", tak těžko říct, jestli se Nokia na rozvoj jejich softwaru v podově Nokia pc suite nevykašlala, jakože nejspíš ano tudíž těžko říct jestli soubory s vašimi kontakty budou kompatibilní s androidem, ba jestli je vůbec naleznete. Sice bych spíše čekal že se budete snažit zachránit fotky atd... ty se dají přetáhnout a dohledat z té vaší zálohy na 100%.Sice nejsem žádný telefonový mág, ale myslím si, že pokud jde o kontatky tak budou nějakým způsobem šifrované, nebo podobně jinak upravené, takže pokud čekáte, že naleznete složku "kontakty" a tam bude vše vypsané jako např. Děda- xxx xxx xxx tak to nejspíš ne. Pokud je to doopravdy tak cené tak bych se obrátil spíš na podporu Nokie která tento software vyvíjela, vlastně nyní už na Microsoft protože ta značku Nokia koupila. Hodně štěstí přeju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.