Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyjmutý foťák z mobilu - jak připojit jinam?

Od: flint* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, na jednom serveru s ND k mobilům potřebuji jednu blbinu za 20Kč a oni mi chtějí naúčtovat 100Kč manipulační poplatek pokud nekoupím aspoň za 100Kč.Abych zbytečně neplatil "zadarmo", tak mě napadlo koupit kameru/foťák za 90 Kč a zkusit ho nějak zapojit. ALE JAK? Hledal jsem všude možně na internetu a nic...Mým snem je přidělat nějakou snímací techniku na kolo (jezdím dost často) a natočit nějakou jízdu. No a ten objektiv z mobilu by byl úplně ideální Ale JAK NA TO? Nevíte prosím někdo?Pokud by to např. mohlo ukládat video na paměťovou kartu - lze to vůbec technicky v domácích podmínkách udělat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bohužel, to co se dá koupit, je pouze snímací čip a ten sám o sobě nic nenatočí. Musí k tomu být ovladače a software. To se jentak v domácích podmínkách bez potřebných přístrojů vyrobit nedá.

flint*

No já si to předem myslel:( Ale i tak díky za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]