Nejste přihlášen/a.
chci si koupit tuhle hovadinku, asi nějakou s tim většim displayem..jen nevim jestli mi to přehraje seznamy stop/playlist/složky
Já mám obyčejný, bez zobrazení playlistu. Hraje bezvadně, ale tahle vychyttávka je pro mě zbytečná. Pokud by se ale měl zobrazovat na display transmitteru, tak to bude na nic, protože tam není při jízdě vůbec vidět (pokud je zapojený v zapalovači). Pokud by se zobrazoval na display rádia, bylo by to o nečem jiném.
Pokud myslite neco takoveho, autoradia.roadstarshop.cz/... tak to taky pouzivam. Ma to jen jednu nevyhodu a tou je zmrsena moznost ovlivnit poradi pisnicek. Mozna je to v novejsich verzich tohoto modelu nejak upraveno v nejakem firmware (ma-li ho tato vecicka vubec). Muzes si vybrat ze 3 modu prehravani.
1) Opakuje se porad dokola prave hrana pisnicka
2) Opakuji se porad dokola pisnicky v jednom adresari (jestli to umi i dalsi vnorene adresare nevim)
3) Adresare se ignoruji a prehravac hraje vsechny pisnicky tak jako by byly primo na flash pameti. (jestli uvidi i adresare v adresarich nevim)
Problem u bodu 2 a 3 je v tom, ze poradi prehravanych skladeb neni podle jmena, ale podle data vytvoreni (v pruzkumniku Windovs je to atribut "Vytvořeno". Takze na vyber mate bud se na to vsechno vyprdnout, hodit na flashku jen to co se vam libi a proste poslouchat . Nebo pisnicku po pisnicce kazdou zvlast kopirovat na flashku v poradi v jakem chcete aby se prehravali, coz je v pripade ze mate nekolik desitek alb prace na nekolik hodin. Na jiny zpusob jak hromadne menit tento atribut jsem neprisel. Total comander umi menit jen atribut "zmeneno"
Pokud to tak udelate a na disku mate treba adresar A (11 pisnicek) a B (12 pisnicek) a chcete si pustit jen adresar B, musite si pamatovat, ze mate na dalkovem ovladani namackat 12, protoze 12cta pisnicka je prvni v albu B.
Nevim, ale kdo to vymejslel musel byt uplnej ***.
Ja osobne jsem na toto rezignoval a hodil si na flashku jen to co se mi libi a proste to zapnu. Pokud na toto pristoupite, je to spolehliva a na vetsine autoradii i dostatecne kvalitni a levna alternativa ke koupi autoradia s MP3.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.