Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repro soustava 5v1 Genius

Od: tom3 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám tuto repro soustavu Genius SW-5.1 Subwoofer. alza.cz/... Rád bych u této reprosestavy vyměnil zesilovač,aniž bych zatím měnil reprodukrory. Momentální osazení repro 5x 3W 4omi,2x 7w 4omi 2x 3W 16omi. Nějaké rady na zapojení pro lajka. Fota asi původního zesilovače.

Repro soustava 5v1 Genius
Repro soustava 5v1 Genius #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

1x

Co myslíte pojmem "zesilovač"? Řekněte čeho checte dosáhnout, protože Váš lajcký slovník znemožňuje odpovědět.

Na fotce není žádný zesilovač, ale jen potenciometry.

doplněno 04.01.17 20:10:

To je naprosté scifi. Musíte si uvědomit, že výrobce z finančních důvodů dává komponenty takové (zesilovač, repro), které si navzájem odpovídají. Ty repro více nezvládnou a zrovna tady toto co posíláte nesahá tomu zesilovači z výroby ani po kotníky ;) Nehledě na to, že to nemá ani řešenou regulaci výkonu.

doplněno 04.01.17 20:13:

Nebude se dít prakticky nic. Výkon - hlasitost - bude stále stejný. Jak říkám, jsou to vyhozené peníze. Tak snadno, jak si to představujete to nefunguje.

tom3
hodnocení

Zesilovač aliexpress.com/... Jedná se mi vylepšení zvuku a navíšení víkonu do budoucna výměna reprosoustavy Tento zesilovač je jen příklad je mono jedná se mi o stereo provedení.

tom3
hodnocení

Nebo takto pokud na současný zesilovač připojím třeba 5x 16w repro co se bude dít dál?

tom3
hodnocení

Popř tento aliexpress.com/... Je mi jasné že tam musí být adekvátní kvůly spínacím ochranám skrat, zahoření atd. Pokud zapojím víkonější něž současný bude to mýt nějaký vliv Na současné reproduktory. Vydrží nebo zahoří při normálním poslechu hudby?

doplněno 04.01.17 20:23:

Děkuji za rady. Zapojení je takto zdroj,zesilovač s vývody jack a připojení pro subwofer a se zapojením pro potenciometry. Když nechám zdroj vyměním zesilovač a nahradím kvalitnějšíma potenciometry časem dám lepší repro. Měl by tam snad pak být zvukový rozdíl v kvalitě?

mytrix*

To je jen mikrofonní zesilovač. Nezlobte se, ale podle dotazů a odkazů je vidět, že o tom nemáte ani základní ponětí. Toto je pro Vás naprosto zbytečný dotaz.

Těmito experimenty nejen žě ničeho nedosáhnete, ale ještě stávající repro zničíte.

mnd®
hodnocení

0x

Ty fota nejsou zesilovač,ale potenciometry - tím se zesiluje zvuk /basy . Pak je to teprve připojené k nějakému zesilovači.

jabraka*
hodnocení

0x

Uváděná zařízení je určeno k produkci hudby v hifi kvalitě,ale je k tomu ještě nutný 6 kanálový zesilovač na příklad tento: electronic-star.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]