Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spálený adaptér-zdroj nabíječky u notebooku

Od: blondie20 odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny, co se týče elektroniky jsem absolutní neznalec, takže prosím kdyžtak omluvte moje vyjadřování :D..Mám dokupovanou nabíječku k notebooku a vždycky, když byl špatně zapojený ten kabel ke zdroji, kde jsou takový ty dluhý čárky, viz obrázek, tak to zapraskalo. Dnes jsem si ale nevšimla, že to bylo špatně zapojený (měla jsem sluchátka) a za chvíli cítím smrad spáleniny. Ihned jsem to vypojila a všimla si, že jsou ty ´´čárky´´ spálený. Myslíte, že bude vadit, když budu tu nabíječku používat i nadále, protože stále funguje? Neudělá mi to něco s notebookem? Děkuji za odpovědi

Spálený adaptér-zdroj nabíječky u notebooku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

1x

Protikonektor pořádně zatlačte dovnitř a raději to už nerozpojujte. Nabíječce se pravděpodobně nic nestalo (však to uvidíte).

hodnocení

0x

Zdroj je nejspíš v pořádku, opalují se kontakty na konektoru. Z vašeho popisu "dluhá čárky" na obrázku žádné nevidím a typ notebooku taky neznáme, tak jen věštím: Prospěšné to rozhodně není ale když to řádně přitlačíte, bude to fungovat jak má ;)

blondie20
hodnocení

Děkuju moc, notebook je HP, ale další specifikaci už asi nepovím :D ..mně jde jen hlavně o to, aby mi to vydrželo aspoň do čtvrtka, novou můžu koupit až v pátek :/

hodnocení

0x

Měl jsem úplně stejný problém .Vyměnil jsem kabel ze zásuvky k adaptéru .Je to už asi 4 roky a vše je v pohodě .Vyhřála se právě ta zástrčka k adaptéru . Akorát tedˇ občas když si vzpomenu tak domáčknu právě tu zástrčku do adaptéru aby tam nevznikl přechodový odpor a zase se to nevyhřálo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]