Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, z mojí kabelovky je pryč Markíza a Doma. Jak nejsnáze dostanu na svoji obrazovku tyto kanály zpět?
0x
Částečná odpověď zde a od dneška tyto stanice nemá vysílat ani kabelovka NejTV...prozatím jsem nezkoušel...A vaše kabelovka je která? Dočkáte se možná Markíza International...
doplněno 01.01.17 21:31:
Poslední odkaz asi nefunkční, tak zde je toho více..
doplněno 01.01.17 21:36:
Slováci pro změnu zase nemají mít Novu...
0x
Také se mi u kabelového připjení UPC stalo, že některá stanice zmizela. Zkusil jsem tedy přeladit TV tuner (zvolit jen digitální signály) a už se mi naladilo více stanic než jsem měl před tím. Oni s tím něco dělají, měnějí frekvence a podobně a zákazníkům nic neřeknou. Tak to zkuste !![]()
No fajn, existuje teda způsob, jak doma a markízu sledovat z ČR? Lze sledovat tyhle televize online, například jenom ze Slovenska?
1.Buď satelit a slovenskou kartu Skylink
2. Internet, Markiza.sk a VOYO za 5,99 EUR mesačně - prozatím...(včetně živého vysílání)
A není to náhodou Markíza International v HD? Tu má NejTV taky...od prvního ledna, do 31.12.2016 Markíza HD...
doplněno 02.01.17 21:49:
Tady o tom informují...
Za markizu international HD mam v nabidce za zaplaceni 15kc za mesic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.