Nijak, musite pockat az to preladi poskytovatel kabelovky. Ono skoncilo vysilani v SD a jede uz jen vysilani HD. Tez jsem ale rozhorcen, nebot nechapu. Na obrazovce to 2 mesice jelo, ze od 1.1 bude jen HD a ma se to preladit a poskytovatel TV to stejne neudelal.
Částečná odpověď zde a od dneška tyto stanice nemá vysílat ani kabelovka NejTV...prozatím jsem nezkoušel...A vaše kabelovka je která? Dočkáte se možná Markíza International...
doplněno 01.01.17 21:31:
Poslední odkaz asi nefunkční, tak zde je toho více..
Také se mi u kabelového připjení UPC stalo, že některá stanice zmizela. Zkusil jsem tedy přeladit TV tuner (zvolit jen digitální signály) a už se mi naladilo více stanic než jsem měl před tím. Oni s tím něco dělají, měnějí frekvence a podobně a zákazníkům nic neřeknou. Tak to zkuste !
Tam nejde o frekvence. Markiza se dostala do rozporu s autorským zákonem. Platí autorská práva za to že smí chráněný obsah vysílat na území Slovenska a tím že se snaží vysílat i u nás porušuje zákon. Teoreticky by u nás mohla vysílat, ale jen vlastní programy ke kterým má vlastnická práva.
pouter
No fajn, existuje teda způsob, jak doma a markízu sledovat z ČR? Lze sledovat tyhle televize online, například jenom ze Slovenska?
Bude to pravda, ono se dá najít pár funkčních linků IPTV ale paradoxně najít Markizu je těžší než prémiové kanály HBO. Jestli je to ale u vás mrtvé až po novém roce, tak je možné že mi to nejde ani doma. Nijak zvlášť mě sledování slovenských kanálů neláká a to že Markiza jako první z velkých hráčů na trhu, opustila bezplatně šířený pozemní DVBT a dál bude jen na kabelu a satelitech beru jako nebezpečný precedent.doplněno 03.01.17 17:56: Jak tak koukám, tak Slováci mají možnost Markízu chytit v základním balíčku společnosi Antik Sat ktrá vysílá ze satelitu Eutelsat 16A Ten by byl samozřejmě dostupný i u nás jen to nějak nakamuflovat přes Slováka. Za cenu 99 eurocentů byste měli všechny základní SK programy včetně markízy.Zakopaný pes je ale v tom, že firma trvá na tom, že přijímač budou instalovat její zaměstnanci a vzhledem k tomu že zatím nenabízí své služby u nás ( i když licenci už má ) bude to asi problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.