Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone 6S nebo SE

Od: christin odpovědí: 8 změna:
Ahooj, otázka zní jasně. Rozhoduji se nad koupí iPhone 6S nebo SE. SE by bylo nové, kdežto 6S použité, kvůli finančním možnostem.
Který by jste volili Vy? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Urcite 6s , ta SE je strasne mala. To fakt ne.

Davej pozor , kupuj jen z ruky do ruky , nejlepe s nakou smlouvou , zkontroluj zda neni zablokovany.

christin
hodnocení

Budu kupovat asi přes mobil pohotovost.
Tak to urcite ber 6 nebo 6s. Ten displej u se je fakt malinky.

tealc
hodnocení

0x

Ahoj, pokud 6s není v záruce, tak od toho ruce pryč.

Měl jsem taky použitý iPhone 6 a po měsíci odešel (závada na desce), takže od té doby již nikdy nekupuji iPhone bez záruky, nevyplatí se to.

christin
hodnocení

Tak zrovna, kdybych nakupovala přes tu Mobil pohotovost, tak tam dávali na použité tel. půl roku záruku.. Stačí?

hodnocení

0x

To já bych volil to SE, právě kvůli konstrukci a kvůli tomu, že je menší. Oba typy jsou skoro stejné.

helllen*
hodnocení

0x

Dobrý den,

tak už máte rozhodnuto? Taky řeším to samé...

U SE se mi líbí víde desing, ale mám obavy z velikosti. Momentálně používám Huawei P9 little.

Škoda, že S6 má už jiný kulatější tvar.

Napište pak co vyhrálo ;)

talya*
hodnocení

0x

Já osobně mám SE a je super. Dobře padne do ruky (tedy, jestli máte malou ruku jako já:-D) . Ale klidně bych brala i 6s, vážně záleží, jestli potřebujete velký mobil nebo ne. Poté myslím, že by vám stačilo SE, obrazovka není až tak malá, pro mě dostačující.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]