Nejste přihlášen/a.
Máme doma chytrou TV připojenou na Internet a kabelový rozvod UPC. Je tam ikona HbbTV, ale nevíme, jak ji používat a co vše nám může předvést. Mohl by mi to někdo vysvětlit nebo dát odkaz na nějaký návod?
Pokud máte TV Samsung, musíte si HbbTV nejprve aktivovat: smartmania.cz/...
Jde o velmi užitečnou funkci, často zde můžeže zpětně shlédnout pořady a filmy, které vám z nějakých důvodů unikly.
Syn mi koupil k Ježíšku USB Wi-Fi adaptér, který když jsem zastrčil do toho Samsungu, tak ho neviděl a stále to psalo, že žádný adaptér není připojen. Tak jsme ho vrátili a syn prý koupí nějaký jiný z Číny. Díval jsem se nyní podle zdejší rady také do MENU televizoru a skutečně tam žádná volba na zapnutí datové služby není. Musím to zkusit tedy po vynutí TV ze sítě, jak píšete.
TV si neumí stáhnout ovladače a ani aplikace,nebo nainstalovat jiný prohlížeč a podobně.
Kdo od SmartTV čeká,že se bude chovat jako počítač,ten se hluboce mýlí.
Vše záleží na výrobci jak bude přijímač často aktualizovat a čím.
Ostatně se v Menu TV ,pod symbolem zeměkoule,momentální aktualizace dají najít a také zapnout automatickou aktualizaci přístroje.
Provedl jsem aktivaci podle vašeho odkazu, a funkci HbbTV jsem aktivoval, ale funguje pouze na stanicích Nova, na ČTani na Prima to nefunguje, píšte to "není k dispozici", nevíte kde je problém?
@had186: Jestli máte TV Samsung, můžete využít jejich bezplatnou podporu chatem, mailem nebo telefonicky. Kontakty najdete zde: samsung.com/...
Anténa na normální pozemský příjem + připojení na internet, nejlépe kabelem, WiFi připojení moc nestíhá.
To budu mít v dohledné době na chalupě - TV Samsung a Wi-Fi adaptér , Internetové připojení od O2, rychlost 6 - 8 Mb/sec.
Myslíte, že HbbTV nepůjde?
Máme tam zásuvky 2 - tzv. starou a novou. Tak ta stará bude asi společná anténa, kde by ovšem byly jen analogové kanály pro starší televizory. Já jedu na tu novou, kde jsou kanály digitální.
Text by se měl zobrazovat v pohodě.Ovšem videa např.na Youtube nebo iTv,to bude problém.
Pozn. k chalupě !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.