Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat smart televizi

Od: rafan odpovědí: 5 změna:

Zdravíme a děkujeme za každou radu.Chceme koupit novou tv smart již s novym h265 kodekem a uhlopříčkou 80cm.Je velké množství na vyběr a každy obchodník hájí to své.Pokud by měl někdo zkušenost a mohl se podělit budeme radi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

osobně mám v pokoji samsunga 142ku ale do ložnice silně přemejšlim o týdle

okay.cz/...

mytrix*
hodnocení

0x

Toto je relativně složitá otázka a stejně jako obchodník, tak i zde se asi dočkáte jen odpovědí, co si kdo koupil nebo o čem přemýšlel.

Ujasněte si, co by televize měla umět, kolik peněz jste ochotni investovat a pak položte dotaz na tvfreak.cz/...

Je to odborná diskuze, kde se dočkáte objektivní odpovědi. Lidé tam mají přehled a to nejen o funkcích, ale i o problémech jednotlivých modelů.

hodnocení

0x

Zastavím se u jedné věci - jestliže to nebude televize do kuchyně nebo do děcáku, ale bude to "hlavní" přístroj v domácnosti, pak mi 80 cm připadá žalostně málo. Pokud nejste nějak drasticky limitováni cenou, zkuste to přehodnotit.

stir*

tak tak... sirokouhla 80tka odpovida zhruba 65cm crt 4:3. Dnes plati cim vetsi tim lepsi, limit jsou jen prachy.

hynek
hodnocení

0x
Mně se také zdá být 80cm, žalostně málo, co jsem se díval na výprodeje mají všude docela dobré slevy, prošel jsem několik elektro a například mě docela zaujala nabídka v letáku electro word, zkuste se podívat mají velmi dobrý výběr smart tv a například za cenu , což je běžně 80cm, se nyní ve výprodeji dá vybrat i větší a lepší, pokud tedy např ten rozměr 80cm, není proto, že jste limitován místem nebo podobně. Za sebe, co jsem to tak zběžně prošel bych doporučil Samsung SMART UHD LED TV, je dražší možná o 2 tisísovky než běžně průměrná 80cm smart tv a je to 108cm a Samsung je dobrá značka, já mám doma Samsung tv a maximální spokojenost: - )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]