Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena iPhonu 4s?

Od: pidler odpovědí: 1 změna:

Zdravím, chci se zeptat, jakou má cenu můj iPhone 4s? Již ho delší dobu nevyužívám a zbytečně mi leží doma, tak uvažuji, že bych ho prodal.

Je starý cca 2 roky, již po záruce. Je zánovní v TOP stavu. Žádný ťukanec, žádný škrábanec, bylo o něj pečováno. Na displeji i zadním skle nalepené tvrzené ochranné sklo. V iPhonu úplně nová baterie a přidal bych k tomu ještě jednu úplně novou, ještě zabalenou z prodejny. K iPhonu mám přes 10 obalů, některé opravdu pěkné. Přidávám k němu nabíječku. Krabici jsem již ztratil. Vypadá vážně jako nový, bez škrábanců a ťukanců a je plně funkční. iOS 9.3.5.

Aplikace, co jsem na něm používal, mi šly vždy bez problémů (messenger, snapchat, instagram apod.).

Za kolik by se dal prodat? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na velikosti paměti. Kolem 3000Kč plus minus pár set korun orientačně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]