Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, jakou má cenu můj iPhone 4s? Již ho delší dobu nevyužívám a zbytečně mi leží doma, tak uvažuji, že bych ho prodal.
Je starý cca 2 roky, již po záruce. Je zánovní v TOP stavu. Žádný ťukanec, žádný škrábanec, bylo o něj pečováno. Na displeji i zadním skle nalepené tvrzené ochranné sklo. V iPhonu úplně nová baterie a přidal bych k tomu ještě jednu úplně novou, ještě zabalenou z prodejny. K iPhonu mám přes 10 obalů, některé opravdu pěkné. Přidávám k němu nabíječku. Krabici jsem již ztratil. Vypadá vážně jako nový, bez škrábanců a ťukanců a je plně funkční. iOS 9.3.5.
Aplikace, co jsem na něm používal, mi šly vždy bez problémů (messenger, snapchat, instagram apod.).
Za kolik by se dal prodat? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.