Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet restart

Od: markus242 odpovědí: 2 změna:
Ahojte stala sa mi taka vec dostal som prestigio tablet..stary asi 2 roky..bol totalne vybity ze nechcel ani nabijat.. len blikala cervena dioda a nic sa nedialo..potom sa mi podarilo ho zapat a ide tak ako ma... akurat ked ho dam nabit a je vypaty tak mi ukaze baterku v nej blesk a ako nahle preskoci nato ako mi ukazuje percenta tak zavibruje zhasne a zase mi ukaze ikonu baterie s bleskom a zase po chvilke percenta a toto do kola..skusal som hard reset a nepomohlo.. dokonca tablet ani pri nabijani nezapnem z vypnuteho stavu pokial ukazuje ten blesk..ked to skoci na percenta a zasvieti dioda to je tak 2 sekundy tak to ide ale ked nestihnem tie 2 sekundy tak znova zavibruje a zase blesk potom percenta..dakujem nabijacka je original..a to iste robi aj cez ine nabijacky..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

100% mas vadny micro usb vstup na nabijanie.. asi v 30 pripadoch zo 40tich som riesil prave ten konektor.. niekedy staci vyhnut jadro konektora a niekedy treba prepajkovat a dobre vycistit.. bohuzial eu vedela presne co robi ked navrhli univerzalny konektor pre 90% telefonov..a to tohto typu..apple pouziva svoj a zatial som sa nestretol s tymto problemom u applu.. tvoj problem je v tom ze po pripojeni nabijacky zapnute zariade nabijacka nabija velmi pomaly na kolko cez zariadenie neprejde dostatocny prud na nabitie a v podstate robi to iste ze nabija nenabija akurat ze pri zapnutom zariadeni to zrejme neukaze na kolko tam nejaky prud ide.. vypnute zariadenie upozornuje na pripojenie nabijacky a na samotne nabijanie a na kolko sa deje to co som popisal tak zariadenie nabija stale rovnako pomaly ako pri zapnutom tablete akurat ze stale prehadzuje pripojenie a nabijanie a to stale dokola.. potom sa este moze stat ze toto iste akuraz ze pripaja a odpaja nabijanie pri zapnutom zariadeni a to robi z dovodu ze nabijacka neni dostatocne silna nato aby nabila uplne vybite zariadenie.. vela stastia

fran56ris*
hodnocení

0x

Protože to doma neopravíš,zkus kontaktovat servis.

Buď telefonem,nebo e-mailem.

Adresa:

prestigio.cz/...

Ovšem Prestigio není zrovna mezi kvalitními značkami.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]