Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám mobil Lennovo 1000,z jednoho čísla se na mě nelze dovolat,ani poslat sms.(a to máme stejného operátora.)Jednou prozvoní a hned hlásí,že jsem prý obsazen.Z jiných čísel není problém.Vyzkoušel jsem různá nastavení,stále nejde.To které nejde,je zrovna manželky.Je to ironie.Díky za odpověď.
Podobné problémy mají velice často telefony od Applu. Tam ani nezáleží na tom, z jakého operátora vám kdo volá.
Výměna sim nepomohla, výměna operátora také ne. Při reklamaci telefonu (byl vyměněn za použitý), vždy chvilku fungoval, potom se to opakovalo. Vyjadření Applu, zatloukání. Problém s těmito telefony v servisu jen přibývá. Dělají to hlavně modely 6 a 6S.
tak to se musíte optat operátora jestli tento účastník není na Black listu, černé listině, vypadá to že jste jej zablokoval vy nebo někdo jiný, takže tady vám můžeme sdělit je tohle...také by mohl mít bloklé odchozí volání...
Zkušenost. Tento telefon na dvě SIM, jedna SIM T-mobile, druhá Vodafone; SMS z T-mobile nedojde pouze na jedno číslo T-mobile (opačně ano) z Vodafone na stejné číslo T-mobile dojde...operátor T-mobile se tváří, že neví, čím to je...říkají, že se to stává...a přitom obě čísla T-mobile jsou v jedné skupině, i když tato informace není až tak důležitá...
Možná by se tam vešel tento
Trochu jsem se unáhlil, prosím o smazání doplnění
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.