Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytré hodinky GT08 a kontakty

Od: killa* odpovědí: 1 změna:

Už si nevím rady. Dostal jsem tyto Smartwatch GT08 a úspěšně jsem je spároval s mým mobilním telefonem LG Spirit. Zobrazí se mi SMS, Výpisy volání, Lze telefonovat (když se vyťuká tel. číslo),... ale stále mi nejde zobrazit TELEFNNÍ SEZNAM (mé kontakty v telefonu).

BT - Telefonní seznam - "Žádné zařízení"

Zkoušel jsem i v telefonu přepínat zobrazení kontaktů jak ze SIM / Paměť telefonu a bez úspěchu.

Mimo jiné jsem zkoušel celou řadu aplikací a všechny se tváří úplně stejně! Vše šlape, kromě tel kontaktů.

Můžete mi prosím někdo poradit co s tím?

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jsou hodinky v pořádku, je třeba provést synchronizaci kontaktů s mobilem; povolit na mobilu tuto synchronizaci...pak už bude fungovat synchronizace automaticky...nebude třeba nic znova povolovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]