Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takovej problém: mám tel. LENOVO a7000 a zapoměl jsem k němu gmail a dal jsem ho do továrního nastavení a teď se nemůžu do něj dostat. Volal jsem přímo do GOOGLU a tam mi řekli že mám přeinstalovat android. Všude kde jsem hledal jsem narazil jen na to že mám mít aktivní usb debugging ale jak ho mám zaktivnit když se do něj nemůžu dostat. Díky
zvládnete to podle některého z videí na YT? Android si stáhnete na SD kartu a instalujete z ní... něco třeba zde
Ale jestli neumíte anglicky nebo nejste kamarád s PC/telefony - dejte do servisu za litřík a oni to zprovozní.. Někde možná jen za pětikilo,...
Nepomůže současný delší stisk zapínacího tlačítka a hlasitosti. Jen nevím zda zesilit či zeslabit. Jakmile obrazovka problikne tak pustit. Měla by se objevit nabídka, tlačítkem hlasitosti vybrat a zapínacím tlačítkem potvrdit.
U jednoho tabletu mám ale nabídku čínsky
Patrně se jedná factory reset protection u kterého přehrání firmware nepomůže! Je to právě ochrana před neoprávněným používáním zařízení. Google účet má nástroje na zapomenutá hesla, takže by to mělo jít obnovit, jste-li skutečně oprávněný uživatel. Jinak nejjednodušší a nejspolehlivější cesta jak nahrát firmware je servisním nástrojem podle pokynu výrobce ZAŘÍZENÍ, ne podle divokých android návodů z internetu v debugingu přes sdk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.