Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po stažení antiviru nejede internet?

Od: patrikus® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, stáhla jsem rodičům do notebooku antivir Firewall a od té doby jim nejde internet. Může to mít nějaký vliv? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Zkuste si projít nastavení "antiviru Firewallu" a povolte v něm prohlížečům (+ případně dalším programům, které to potřebují) připojit se k internetu.

[Uvedete-li konkrétní program, může Vám někdo, kdo s ním má zkušenosti, poradit konkrétně.]

hodnocení

2x

Nemáte v počítači ještě jiný antivir? Dva antiviry můžou blokovat internet (někde - snad tady - jsem to nedávno četla a vlastní zkušenost mám taky, předinstalovaný McAfee(?) a Avast mi blokovaly připojení k wi-fi).

hodnocení

0x
Samotny stazeni cehokoliv ti nic neudela. Pokud jsi to po stazeni i nainstalovala, tak to se potom muze stat cokoliv.
hodnocení

Ano instalovala jsem ho, protože s ním mám roky dobrou zkušenost, proto nechápu co se mohlo stát :(

No jo devce. Ale co jsi to vlastne stahla?
Antivir firewall je nic nerikajici oznaceni.

hodnocení

0x

no já bych toho prevíta z kompu zkusil odinstalovat;)...zřejmě je něco špatně nebo pisatelka něco odklikla a je to teď zakázaný...je to jenom můj tip tak mne nekamenujte...

hodnocení

0x

V každým případě to chce více informací. Jinak se nikam nehneme. Možností, co to dělá je nespočet.

hodnocení

Děkuji všem za odpovědi, snad se tam co nejdříve dostanu a zkusím všechny rady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]