Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě dotykového telefonu

Od: monak odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych si koupit dotykový telefon, podmínky aby byl na 2 SIM karty, GPS, tenký a display okolo 5 palců.

Nyní budou celkem veliké slevy po novém roce. Kde nejlépe vyhledat?

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

zdravím,

Huawei P8 lite, nejprodávanější. Osobně mám a mohu jen doporučit, má vše, co vyžadujete. Akorát je omezená možnost v tom, že pokud chcete 2 SIM, pak nemůžete vložit paměťovku, ale interní paměť 16Gb je podle mě dostačující bez problémů. Tedy alespoň mě stačí a ještě mám přebytek.

Pokud jiný mobil, já osobně si rád najdu vše na alze, díky hodnocení a přehlednosti a potom hledám už vybraný typ, zda ho neseženu někde v akci nebo levněji. *hej*

mobil*

Umí OTG. Pokud ne tak je k prdu. Neumí 2 Sim plus SD. To přece jde lehce vyřešit

kimbert*
hodnocení

1x

No po mých zkušenostech co sleduji ceny,jsou většinou slevy jen tak naoko,takže bych tomu nevěřil,jinak k tomu mobilu,jeden z mých hlavních požadavků, když jsem tento měsíc kupoval mobily pro rodinu byla mimo jiné výdrž baterie,takže za mně mohu doporučit tento czc.cz/... ,jen pozor na aktualizace,nedávno vyšla vadná,takže raději předem ověřit na netu jestli je vše OK.Jinak mobil super.

nox®
hodnocení

0x

Xiaomi Redmi 3S LTE 2GB/16GB jsem zrovna kupoval přítelkyni a telefon se zdá být velmi solidní. Podíval bych se možná po 3GB/64GB variantě, kterou jsem zrovna nedávno zahlédl o pár stovek dražší, nicméně vyprodanou. Za ty peníze člověk jen horko těžko najde něco lepšího, v elegantním provedení, čtečkou otisků, velkou baterií a odladěným systémem. Na 5 palců navíc poměrně kompaktní rozměry. Hlavní nevýhoda, jak bylo řečeno, v případě dual sim platí ztráta paměťové karty.

doplněno 28.12.16 18:47:

Pardon - 3GB/32GB

tamas
hodnocení

0x
Zdravím,
vybíral jsem si mobil půl roku zpátky, jelikož můj Samsung Galaxy S3 se po dvou letech začal velmi sekat. Ve výběru jsem měl snad 30 telefonů od takových těch kvalitních značek a pouze android. A nejlépe mi vyšel Honor 7 v poměru kvalita/výkon/cena. Že tu značku možná neznáte? Dříve mi nic také neříkala, ale je to v podstatě dceřiná společnost Huawei (jako Škoda auto pod Volkswagnem). Mobil je z listopadu 2015, ale podle mě ještě stále dokáže nabídnout velmi hodně. Má 5,2 palce, GPS (dle mého už snad mobil bez GPS neexistuje) a může fungovat jako dualSIM. Nevýhoda dualSIM je, že ztratíte možnost zvětšení paměti v podobě SD karty. Což by mohl být problém, protože z 16GB vám hned 5,5GB zabírá systém. Pro představu film má většinou 1,5GB a písnička kolem 5MB. Mobil má parádní výkon a 3GB operační paměti, což je opravdu hodně (PC mají většinou 8GB). Žádný problém není s Androidem 6.0 i přes stáří telefonu. Dále tu je baterka, ta je podle mě velmi dobře nastavená, mobil není těžký a při tom vydrží celodenní používání a sem tam si budete říkat, že je škoda ho dát na nabíječku večer. Co bych vypíchnul, tak je foťák. Opravdová bomba, 20 Mpx a na ty fotky je radost pohledět. Osobně jsem mobil pořídil za 7 500,- což za to co nabízí je supr cena. Docela nedávno vyšla nový model této řady, takže cena jistě taky klesla a povánoční výprodeje by ji mohly taktéž snížit. Pokud koupíte, určitě neprohloupíte. Jen chci podotknout, že se nejedná o žádnou reklamu apod., jak by se některým mohlo zdát. Pouze jsem unešen tímto mobilem a jsem rád, že jsem nešel do Applu. 6S bylo v tu dobu téměř 3x dražší a potíže s baterkou mají stále.

monak
hodnocení

0x

Děkuji,

chtěl bych se poradit jakou paměť RAM by jste doporučovali, aby telefon nebyl nejpomalejší a jaké alespoň rozlišení displaye?

Chci ho na obyčejné používání, žádné hry či extra věci, jen volání, sms a internet, GPS.

Děkuji

trevor*
Na android ram minimálně 2 gb a rozlišení HD stačí
nox®

RAM doporučuji v dnešní době minimálně 2GB, méně určitě ne. Co se rozlišení týče, řekl bych, že na 5" display je dostatečné HD, tedy 1280x720.

tamas
Přidám se ke "kolegům", min. 2GB paměti RAM. Více je výhodou pro vás. A rozlišení bohatě stačí HD. Za lepší si znatelně připlatíte.

monak
hodnocení

0x

Dobře děkuji, něco jistě vyberu, hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]