Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otočení videa

Od: sparcus® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, u manželčina tlf samsung J3(2016) jsem přes pc přenášel data z sd karty 8 GB na větší 32GB kvůli větší kapacitě. Po přenesení z 8gigovky do pc a následném zpětném překopírování do 32 gigovky se mi zobrazují nahraná videa otočená o 90 stupňů. Telefon musím otočit doslova vzhůru nohama abych se na video mohl dívat přes celý tlf. Fotku v úpravách mohu pootočit jak chci,ale video nikoliv. Jak pootočit video,aby bylo opět přes celou obrazovku,když je tlf na výšku, tedy klasicky. Děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarina
hodnocení

0x

a to jako chceš aby se ti video ukazovalo na na 1/3 obrazovky (počítám 16:10 video)?

hodnocení

ahoj,asi si nerozumíme. pokud se dívám na tlf přímo a mám ho na výšku tak video se mi zobrazuje v ůzkém vodorovném pruhu a nad a pod jsou velké černé okraje, po spuštění se mi přehrává v tomto úzkém proužku. Pokud tlf otočím o 180 stupňů(vzhuru nohama), tak se mi toto video zobrazí tak, jak má, přes celý telefon bez černých okrajů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]