Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, u manželčina tlf samsung J3(2016) jsem přes pc přenášel data z sd karty 8 GB na větší 32GB kvůli větší kapacitě. Po přenesení z 8gigovky do pc a následném zpětném překopírování do 32 gigovky se mi zobrazují nahraná videa otočená o 90 stupňů. Telefon musím otočit doslova vzhůru nohama abych se na video mohl dívat přes celý tlf. Fotku v úpravách mohu pootočit jak chci,ale video nikoliv. Jak pootočit video,aby bylo opět přes celou obrazovku,když je tlf na výšku, tedy klasicky. Děkuji za odpověď.
ahoj,asi si nerozumíme. pokud se dívám na tlf přímo a mám ho na výšku tak video se mi zobrazuje v ůzkém vodorovném pruhu a nad a pod jsou velké černé okraje, po spuštění se mi přehrává v tomto úzkém proužku. Pokud tlf otočím o 180 stupňů(vzhuru nohama), tak se mi toto video zobrazí tak, jak má, přes celý telefon bez černých okrajů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.