Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová sluchátka

Od: razov* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,chtěla bych si koupit kvalitní bezdr.sluchátka za rozumnou cenu 1000-2000kč.Před svátky jsem si koupila SHC 5100/10 PHILIPS - bezdrátová sluchátka za 1200kč ale vrátila jsem je protože byl velice špatný zvuk a šumělo to.Navíc až doma jsem zjistila na krabici že jsou made in CHina.Na prodejně mě řekli že už se to vyrábí všechno jen v Číně.Potřebuji je k televizi a rádiu.Prosím poraďte,děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kvalitní a bezdrátová - tato kombinace je vždy kompromis. To, že šumí a mají špatný zvuk je právě díky rušení z prostředí. Na chalupě v horách bez elektrosmogu to bude trochu lepší. Poslouchat s nimi Carmina Burana ale nepůjde nikdy. Blbý je, že Philips, Sony nebo Sennheiser používají na bezdrátový přenos stejnou technologii. Po všech zklamáních jsem pod lištu uložil kablík a na několika místech konektor pro připojení "drátových".

hodnocení

2x

Tak záleží, co si představujete pod pojmem kvalitní :) tuhle hranici má každý jinde, ale já mám dobré zkušenosti s hledáním takových věcí na alze, bývá tam vždy spousta komentářů od lidí, co se kvality, spolehlivosti apod. týče. Takže vybírám na základě zpětné vazby od lidí, co si produkt už koupili a vyzkoušeli. Pokud spěchám, tak si produkt koupím rovnou na alze a pokud mám čas, tak objednávám jinde (levněji). Hezký den :)

doplněno 27.12.16 13:47:

Když bych měl do nějakých jít, tak to budou tyhle :)

alza.cz/...

joe33
přesně tyhle co doporučuje metaxxa mám asi půl roku a jsou vynikající žádný šum a rušení.
jofa*

Rozumná cena začíná u kvalitních, jak píšete, bezdrátových sluchátek tak na 3.500 až 4500 kč. svetsluchatek.cz/...

fran56ris*

Sennheiser RS 165.Ruší wi-fi signál !

Bezdrátová sluchátka

To je jedna negativní zkušenost, to nelze pokládat za průkazné. To by si člověk nemohl koupit nikdy nic...Důležité je, co převládá a tady převládá zkušenost vesměs pozitivní..

fran56ris*
hodnocení

2x

Od bezdrátových sluchátek kvalitu nečekejte.Většina levných (do 2 000), má systém přenosu na rádiových frekvencích, kvůli dosahu signálu.Proto pochytají vše co se děje okolo.Jediným trochu kvalitnějším řešením je Bluetooth s vysílačem a přijímačem.A ani zde Vám kvalitu nikdo nezaručí.

Kabelové připojení je nejkvalitnější.

doplněno 27.12.16 14:11:

Co ovlivňuje kvalitu.

Bezdrátová sluchátka #2

hodnocení

0x

Já jsem si taky koupil Philips drátový asi za 2600 Kč, taky mohly mít lepší zvuk. Já bych koupil něco od Sony.

villy
hodnocení

0x

Bezdraty nikdy nebudou kvalitne hrat ... ;)

Dratove ano, ale taky zalezi na zdroji a na cem budete prehravat. K televizi nebo radiu? Jsou to nekvalitni zdroje poslechu, tudiz tuto "nekvalitu" navic zhyzdit bezdratem se rovna nule. - Temer zadny zvuk... !

Sony nebo philips umi pekny design. To je vse. Kvalitni menice nikoli.

Mam dratove sluchatka Grado, maji opravdu spartansky dizajn, ale zato hraji skvele... *palec*

razov*
hodnocení

Děkuji vám všem za odpovědi.Mám bezdr.sluchátka Sennheiser RS 120 II už hodně roků,koupila jsem je kdysi v Lidlu a jsem s něma moc spokojena co se zvuku týká,ale vadí mě že mají hladká sluchátka a při domácí práci mě padají z uší.Potřebuji aby držely na uších a taky se neumím rozhodnout jaké koupit :) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]