Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odblokovat mob. telefon

Od: odblokovani odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

pokusím se vám popsat svoji situaci:

mobilní telefon víceméně nepotřebuji, zakoupil jsem si jej víceméně proto, abych mohl nějak dát vědět třeba domů, kdyby se nedejbože něco stalo a podobně. Mobil je ten nejlevnější, stál kolem 700 korun, kartu mám od T-Mobile.

Telefon nosím s sebou do školy v batohu. Jednou jsem si bohužel zapomněl nastavit zamknutí, a tak jak s taškou cestuji, něco se mi na mobilu namačkalo a když jsem se podíval, chtělo to po mně PUK a pak PIN2. To bylo v pohodě, v kravičce od mobilu jsem potřebné údaje našel.

Dával jsem si pozor, a mobil si raději vždy vypínal(zapnout ho mohu vždycky) a donedávna to bylo v pohodě. Ale nyní se opět stalo to, že z mě nevysvětlitelné příčiny se tam zase něco namačkalo(opět samo) a opět to po mně chce PUK a pak PIN. Problém je nyní ten, že PUK ještě jeden k dispozici mám, ale PIN3 už nemám, měl jsem jen ten základní a PIN2, který jsem využil minule. Pak tu mám nyní už jen jakýsi BPUK? Moje otázka je, co mám nyní dělat? Mám zavolat do T-Mobile a požádat o ten další PIN3? Či jít rovnou na pobočku T-Mobile? Nebo musím koupit novou sim kartu? Prosím a předem děkuji za každou radu, moc se v těhlech věcech neorientuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
zadny pin3 ;) po zadani PUKu si muzes zvolit pin vlastni tak, aby se ti dobre pamatoval. a zadny PIN3 ani neexistuje
odblokovani
hodnocení

Děkuji mockrát za radu, opravdu to fungovalo. Ještě jednou děkuji, pro příště už budu moudřejší.

praivo*
hodnocení

1x
"PUK a pak PIN" - No tak zadej PUK/PIN (PUK1/PIN1) ;)BPUK taky najdeš na té kartě od SIMky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]