Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový mobil -rychle vybíjení

Od: katuska84 odpovědí: 9 změna:

Dostala jsem od manžela na Vánoce nový mobil Huawei P8 ..a přemýšlím, že ho vrátím, protože se baterka neuvěřitelne rychle vybíjí..nepoužívám ho moc..mám jas na slabo a stejně nevydrží ani 24hodin...je to normální?Měla jsem LG Optimus II. a nadávala, že baterka nic nevydrží ale stejně to bylo víc než na tomto novém...ted nevím jestli je to normální..nebo chyby kusu...děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

satak
hodnocení

0x

Je to zcela normální...dobré ráno...

Pro delší výdrž je nutné zapnout režim letadlo a raději to vůbec nezapínat.

katuska84
hodnocení

děkuji...omlouvám se, že jsem nepozdravila.

ja chápu že se musí vybíjet, ale ted vnímám, že to je enormně rychle-i při nepoužívání se rychle vybíjí..za noc třeba 15%

satak

Tady to nevyřešíte...zkuste kontaktovat výrobce nebo jinou značku...baterku "žerou" všechny!

V noci telefon vypínám...vy né?

hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud máte zapnuté, tak vypněte služby sledování polohy, internet. To vše vybijí baterii. Jestli máte aktivní 2 SIM, také se to projeví na spotřebě. Já jsem nabíjel telefon asi ve 22.00. A po dvanácti hodinách tam mám 91%. A to jsem ho vůbec nepoužil. Ony se ty smartphony opravdu vybíjejí rychle. Když jsem například hrál nějakou hru, nabíjel jsem ho i 2x denně.

kimbert*
hodnocení

0x

No normální to rozhodně není,měl jsem starou sony xperii a vydržela běžně tři dny ,mám tet tento beryko.cz/... a po pěti dnech 20% ...a to mám zaplé wifi nonstop

Váš mobil má také baterii 4100mAh. Mobil tazatelky pouze 2200mAh. Takže tam určitý rozdíl rozhodně bude :)

doktpr365*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám ten stejný telefon co máte. Taky jsem ho chtěl vrátit po měsíci používání nevydržel ani 12 hodin. Zkoušel jsem všechno povypínat a ani to nepomohlo. Pak jsem ho jednou nabil z powerbanky a baterka drží dva dny. Mám zapnuté téměř vše a nevypínám ani přes moc. GPS,Wifi,bluetooth,hlídání polohy,datové přenosy..Jinak hodně počtení o telefonu a vybíjení je zde

huafan.cz/...

hodnocení

0x

Je to bežné,že pri týchto smartfonoch baterka dlho nevydrží.Ak nepotrebujete internet,tak vypnite dátové prenosy a vydrží vám baterka aj 4-5 dní.

trevor*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám P8 Lite a přestože mám menší baterku jsem s ním schopen vydržet 5 dní, ale to ho nesmím používat. Normální pracovní den mám celou dobu zaplé data nebo wifi, jas na auto a pořád prohlížím facebook, mail, atd.. A večer ho dávám s 30-40% na nabíječku. Takže výdrž není problém. Je možné že máte nějakou vadnou baterii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]