Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem od manžela na Vánoce nový mobil Huawei P8 ..a přemýšlím, že ho vrátím, protože se baterka neuvěřitelne rychle vybíjí..nepoužívám ho moc..mám jas na slabo a stejně nevydrží ani 24hodin...je to normální?Měla jsem LG Optimus II. a nadávala, že baterka nic nevydrží ale stejně to bylo víc než na tomto novém...ted nevím jestli je to normální..nebo chyby kusu...děkuji
Je to zcela normální...dobré ráno...
Pro delší výdrž je nutné zapnout režim letadlo a raději to vůbec nezapínat.
děkuji...omlouvám se, že jsem nepozdravila.
ja chápu že se musí vybíjet, ale ted vnímám, že to je enormně rychle-i při nepoužívání se rychle vybíjí..za noc třeba 15%
Dobrý den. Pokud máte zapnuté, tak vypněte služby sledování polohy, internet. To vše vybijí baterii. Jestli máte aktivní 2 SIM, také se to projeví na spotřebě. Já jsem nabíjel telefon asi ve 22.00. A po dvanácti hodinách tam mám 91%. A to jsem ho vůbec nepoužil. Ony se ty smartphony opravdu vybíjejí rychle. Když jsem například hrál nějakou hru, nabíjel jsem ho i 2x denně.
No normální to rozhodně není,měl jsem starou sony xperii a vydržela běžně tři dny ,mám tet tento beryko.cz/... a po pěti dnech 20% ...a to mám zaplé wifi nonstop
Dobrý den, mám ten stejný telefon co máte. Taky jsem ho chtěl vrátit po měsíci používání nevydržel ani 12 hodin. Zkoušel jsem všechno povypínat a ani to nepomohlo. Pak jsem ho jednou nabil z powerbanky a baterka drží dva dny. Mám zapnuté téměř vše a nevypínám ani přes moc. GPS,Wifi,bluetooth,hlídání polohy,datové přenosy..Jinak hodně počtení o telefonu a vybíjení je zde
Dobrý den, mám P8 Lite a přestože mám menší baterku jsem s ním schopen vydržet 5 dní, ale to ho nesmím používat. Normální pracovní den mám celou dobu zaplé data nebo wifi, jas na auto a pořád prohlížím facebook, mail, atd.. A večer ho dávám s 30-40% na nabíječku. Takže výdrž není problém. Je možné že máte nějakou vadnou baterii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.