Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilni telefon a baterka

Od: tomasadlt20 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den mám nový mobil Doogee Homtom HT16 uplně nový. Nechal jsem Ho nabýt na 100% a šel jsem sidát účty, asi po 10min jsem mněl 70%. Mám snížený jas nejvíc co to jde když se to dostane na 20/30% tak těch 20 nebo 30% zustane asi hodinu nevím co stim baterie ma 3000mAH poraďte prosím

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když mám spuštěnou navigaci tak se mi smartphone s podobnou kapacitou baterie vybije asi za 70 minut. V pohotovostním režimu nepoužíván vydrží pár dnů. Když ho používám tak se vybije asi za 3 hodiny.

Tak ho zkuste vybít dokud se nevypne a pak ho nabít na 100% jestli se to bude opakovat.

Pokud byl mobil kupovaný v česku tak bych se asi zajímal jak reklamovat u prodejce. K tomu je asi potřeba účtenka/faktura. Nevím jaká by byla úspěšnost reklamace v případě rychlého vybíjení baterie. Pokud byl koupený přes internet, je možné odstoupit od kupní smlouvy v době 14 dnů od nákupu bez udání důvodu - podnikatel.dtest.cz/...

tomasadlt20
hodnocení

Díky moc za pomoc zkusím ho uplně vybít a ano byl koupeni přes eshop Doogee
Baterka po prvním nabití nikdy nebude mít plnou kapacitu. Potřebuje několik cyklů aby se zformátovala. Pokud to nepomůže zkusil bych napřed jinou nabíječku a teprve až pak reklamaci. Oni Číňani či se baterek týče dost přehánějí. Počítej že reálná kapacita bude 1800-2000 miliAmpér. I to by ale mělo udržet mobil použitelný aspoň 24 hodin. Podle zkušeností z internetu kupodivu nežere baterku tolik GPS jako různé aplikace pro chat a facebook.
doplněno 26.12.16 15:44: U dualSimu kupodivu někdy pomůže přehodit simku z jednoho slotu do druhého pokud používáš jen jednu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]