Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posílání fotek

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:

Proč se mi některé fotky, které přikládám k mailu, načtou na stranu á některé ne - jde s tím něco dělat, díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Pravděpodobně ano. Doplníte-li informace, přijde pravděpodobně někdo na to, v čem by mohl být problém. ["Některé fotky se načtou na stránku, některé ne" moc nepomůže...]

První otázky: Operační systém, e-mailový klient nebo prohlížeč, velikost a formát obrázků, ...

junkers*
hodnocení

0x

To bude tím, že je někdy připojíte jako soubor, a jindy je vložíte přímo do textu v mejlu.

hodnocení

Nikoliv, vždy volím "připojit soubory" a vlezu do obrázků a dám vložit, nikdy nevkládám do textu. A všechny fotky importuju z foťáku stejným způsobem do obrázků.

jasminek
hodnocení

0x

Některé servery reagují na znaky přípony.
Obvykle za obrázek považují přípony psané malými písmeny.
D
alší omezení může být odvozeno z velikosti souboru

hodnocení

přípony mám u všech obrázků jpg

iz*

Přípona není rozhodující → aspoň pro většinu běžných formátů ne. JPG/jpg je v pořádku, to by měl zvládnout každý e-mail.

Jako další možnost mne napadá velikost obrázků/příloh. Menší obrázky se Vám pravděpodobně daří připojit bez problémů, příliš velký obrázek se nenahraje (každý poskytovatel freemailu nějak omezuje velikost příloh).

Podívejte se na některý z obrázků, který se Vám nepovedlo připojit. Kolik má kB nebo MB? Posíláte-li několik velkých obrázků, nemusí se načíst.

Podívejte se na nápovědu pro Sezn/.... Podobné (až na velikost přílohy) to bude i u dalších poskytovatelů.

hodnocení

Každý mail se ptá chcete zmenšit, ale určité obrázky jsou obráceně ať je zmenším nebo ne a fakt nechápu, roč jen některé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]