Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hud. podklad KOHOUT Honza Nedvěd

Od: pepa5 odpovědí: 13 změna:

Všechny zdravím a ptám se jestli někdo nemáte hudební podklad pro písničku H. Nedvěda - Kohout. Je jedno jestli je to ve formátu mp3 nebo MIDI. Bez zpěvu samozřejmě.

Díky za odpovědi

Pepa

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicko*
hodnocení

0x

Ano, máme v různých formátech.

jarina
23.12.16 01:02

kdo?

pepa5
hodnocení

Díky za odpověď. Za kolik?

cicko*

Mne to stálo asi 2-3 hodiny práce.

Jinak běžně na netu na oficiálních stránkách je cena mezi 20 - 100 kč.

doplněno 23.12.16 22:03:

Místní cenzoři to nevidí rádi, ale snad budeš rychlejší a stihneš to před smazáním.

http://www.midisoubory.cz/index.php?AKCE=DETAIL&ID=333134340600

doplněno 24.12.16 00:07:

Měl jsem v rámci vánoc slabší chvilku a chtěl jsem to dát rovnou do odpovědi, ale bohužel tyto formáty sem vložit nejde. Tak asi budeš muset postupovat podle návodu na uvedeném odkazu.

pepa5
hodnocení

Tak to seš borec. Neměl bys kousek na poslání, no, než Ti zaplatím? Nějak se dohodneme. Já kdysi taky programoval hudbu ještě na sequenceru, ale už mám roky a nechce se mi do toho. Ta písnička se mi líbí a už jen kvůli tomu Rychlýmu bych si to chtěl zkusit zaspívat.

pepa5
hodnocení

Díky příteli, ale jak to mám jako udělat?

katy*

Máte ještě ten podklad měla bych zájem.

cicko

Odkaz z 23.12.16 je stále aktuální.

mnd®
hodnocení

0x

Tady jsou slova a akordy supermusic.sk/... .stahnete si pisnicku a ,,vymazte,, zpev.zustane jen melodie a zpivat si muzete sam a zadarmo.

pepa5
hodnocení

Tak tomu návodu na MIDI nerozumím. Nepotřebuju akordy a text, ale hud. doprovod. Teda bez zpěvu

Díky Pepa

cinematic*

Jak se prosím pěkně "vymazává" zpěv z nahrávky?

doplněno 24.12.16 01:00:

Poměrně jednoduše, ale někdy to nepůjde vůbec? Tak díky za přesnou odpověď. Formát? Jakékoliv běžné audio - wav, mp3, aac, ogg, wma, flac...vyberte si

cicko*

Poměrně jednoduše, ale záleží na tom v jakém formátu je zápis pořízen. Někdy to nepůjde vůbec!

pepa5
hodnocení

A ve formátu MIDI to nemáte nikdo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]