Nejste přihlášen/a.
Všechny zdravím a ptám se jestli někdo nemáte hudební podklad pro písničku H. Nedvěda - Kohout. Je jedno jestli je to ve formátu mp3 nebo MIDI. Bez zpěvu samozřejmě.
Díky za odpovědi
Pepa
Mne to stálo asi 2-3 hodiny práce.
Jinak běžně na netu na oficiálních stránkách je cena mezi 20 - 100 kč.
Místní cenzoři to nevidí rádi, ale snad budeš rychlejší a stihneš to před smazáním.
http://www.midisoubory.cz/index.php?AKCE=DETAIL&ID=333134340600
Měl jsem v rámci vánoc slabší chvilku a chtěl jsem to dát rovnou do odpovědi, ale bohužel tyto formáty sem vložit nejde. Tak asi budeš muset postupovat podle návodu na uvedeném odkazu.
Tady jsou slova a akordy supermusic.sk/... .stahnete si pisnicku a ,,vymazte,, zpev.zustane jen melodie a zpivat si muzete sam a zadarmo.
Tak tomu návodu na MIDI nerozumím. Nepotřebuju akordy a text, ale hud. doprovod. Teda bez zpěvu
Díky Pepa
Jak se prosím pěkně "vymazává" zpěv z nahrávky?
Poměrně jednoduše, ale někdy to nepůjde vůbec? Tak díky za přesnou odpověď. Formát? Jakékoliv běžné audio - wav, mp3, aac, ogg, wma, flac...vyberte si
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.