Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr mezi kamerami Panasonic

Od: topgirlcat odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu. Zvažuji koupi kamery od Panasoniku. Myslela jsem, že už mám vybráno -

Panasonic HC-VXF980. Ale pak jsem objevila ještě Panasonic HC-VX990 a 870. Nenašla jsem mezi nimi nějaký rozdíl. Mohl by mi prosím někdo poradit, kterou si vybrat? :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Kterou si vybrat bude na Vás. Jsou dost drahé. Mezi 980 a 990 je rozdíl v objektivu (980- 30,4 mm, 990 - 34 mm) 990 má výklopný hledáček a "rozděleno" snímání rozlišení pro video 18 mpx + 5Mpx pro fotoaparát. To je ten základní rozdíl. 870 je nižší typ podobný 980. Tak alespoň něco jsem Vám poradil. Natáčet budou rozhodně kvalitně.

topgirlcat
hodnocení

V této cenové kategorii mi tyto kamery připadají jako nejlepší volba (4k, slow motion). Pokud má 990 výklopný hledáček (který nerada používám) a nic až tak velice odlišného, tak poté mi přijde jako lepší varianta 980 (přeci je jen o pár tisíc levnější). Mockrát děkuji. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]