Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lumia 435 DS a aktualizace na WP 10

Od: mscale* odpovědí: 3 změna:

Oslovuji všechny vlastníky telefonu Lumia 435 DS ,kteří aktualizovali na WP 10 . Doporučujete aktualizaci na WP 10, nebo je lepší ponechat WP 8.1? Děkuji všem za odpovědi,rady a připomínky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

33
hodnocení

0x
Za mě radši wokna 8.1
mscale*
hodnocení

Sranda je, že jsem dal vyhledat aktualizace a mě to vůbec aktualizaci na WP 10 nenabízí...,to jsem z toho jelen

alesak*
hodnocení

0x
Za mě nedoporučuji. Budou s tím problémy jako u PC, no někomu to vyšlo, ale hodně lidí mělo problémy. Kamarád měl 920 a po aktualizaci se rozhodl pro nový mobil, nezvládl to. Já mám 630 a vše funguje, pracuje spolehlivě druhým rokem...není důvod se v tom šťourat a aktualizovat...nechte tam 8.1. A toužíte -li po desítkách, koupil bych mobil s desítkami, tam věřím, že budou fungovat dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]