Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není slyšet můj hlas při volání co s tím?

Od: pokemon odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

mám Samsung Galaxy S4 mini a dnes se mi to stalo poprvé. Při telefonování, slyším dotyčného na druhé straně normálně, ale on mě neslyší vůbec. To by mohla být chyba mikrofonu. Ale zaráží mě, že když telefon přepnu na reproduktor, již slyším já jeho i on mě. Nevíte někdo co s tím? Spěchá to :( Předem děkuji, za jakoukoliv radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dnes má plno telefonů mikrofony dva, jeden dole a druhý na druhé straně nebo na zádech, kvůli stereo zvuku při nahrávání videa. A právě při "hlasitém" hovoru snímá ten druhý mikrofon, protože je dál od reproduktoru, tak aby nebyla taková zpětná vazba zvuku ;) já tak dočasně řešil problém s nefunkčním mikrofonem u mého mobilu, volal jsem "na hlasito" na minimální hlasitost a s mobilem vzhůru nohama, no vypadal jsem při volání jak idiot, ale fungovalo to *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]