Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena vyvolání fotografií pres internet

Od: janika36 odpovědí: 7 změna:

Dobry den,muzete mi prosim nekdo poradit kolik stoji cena za jednu fotografii vyvolanou z dig.fotoaparatu pres internet? Pokud mate nekdo zkusenost to nejlevnejsi:),nekolik let jsme jen fotili a fotografie davali jen do pocitace a zjistili jsme ze nase album je prazdne,jsem zastance alb a fotografiich v nich,takze si chci nechat vyvolat vetsi pocet fotek:) dekuji predem za vase rady:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Na www.fotostar.cz mívají víkendové akce, kdy fotka široká 10cm stojí 1,99 Kč. K celé zakázce si pak připočítají ještě poplatek 39 Kč. Sám jsem tam fotky ještě neposílal, ale co vím tak jsou s nima lidi spokojeni - dělají fotky rychle a za tu cenu kvalitně.

juvla*
hodnocení

0x

já používám tento fotolab a jsem spokojenej www.happyfoto.cz

janas*
hodnocení

0x

Také bych doporučila happyfoto, nechávali jsme si u nich vyvolávat fotky už několikrát a pokaždé jsme byli spokojeni. Mají isce trošku vyšší poštovné, ale při velkém počtu fotek se to i tak vyplatí, protože ceny jsou opravdu hezké. navíc mají teď nějakou slevovou akci, takže vyjde jedna fotka dost levně - taky budeme brzy posílat :)

pmat*
hodnocení

0x

Běžná cena za 10x15 cm bývá 2,90 Kč + nějaký poplatek za zakázku.

alf*
hodnocení

0x

svolávat rodinu nebo známé k mrňavému displeji foťáku nebo je nechat hrbit v kroužku nad monitorem to je fakt na nic. Papírové fotky dělám i z digi foťáku a jen a pouze fotostar.cz/...

Někdo to haní, nedávno jsem chtěl fotky v nedalekém fotolabu za ceny na které jsem zvyklý a majitel mě vyhnal že když mi stačí takový šmejd na který se nedá koukat ať si tam jdu že on pod 6 korun fotky nedokáže. No tak už pátým rokem tam s kartou vybraných fotek skočím a jsem spokojený jak s kvalitou tak cenou. Zkoušel jsem to i posílat přes net, ale to je strašné protlačit třeba 400 mega dat a protože na ně nespěchám tak jdu s tou kartou k nim.

Pokud potřebuji rychle fotku tak si ji vytisknu doma, to je ale drahé.

Jen mi nějak nesedí ty ceny, mám dojem že pod dvě koruny platím již dlouho normálně a ne jen o víkendu.

skyworks*
hodnocení

0x

Osobně si nechávám vyvolat foto přes DM drogerii. Mám ji 3min. od bytu a vyzvednu si foto při nákupu plen pro děti:) dm-digifoto.cz/...

hodnocení

0x

Mam vyzkousene fotolaby:
digimax.cz/...
happyfoto.cz/...
fotostar.cz/...
a v zadnem jsem nebyl s kvalitou nespokojen, vzdy jen kouknu kde maji nejakou akci a tam objednam.
Pred odeslanim si ale vsechny fotky upravim a ulozim ve formatu 2:3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]