Nejste přihlášen/a.
Vlastní vinou jsem si poškodila čtecí destičku,kam se vkládá sd karta,v kameře, proto mi nelze vloženou sd kartu načíst a hlásí mi to chybu,,zkontrolujte kartu"
kamera byla zakoupena přes e-shop, je ještě v záruce, a je mi jasné, že by mi reklamace uznána nebyla. Jsem si své viny poškození vědoma, ráda bych si opravu zaplatila, ale problém je,ale v tom, že v žádné prodejně mi kameru k opravě nevzali, že opravy nezejišťují.Prosím o radu, kdo ví,jak záležitost řešit,děkuji za odpověď.
Tak asi by to chtělo nejdříve říct, co je to přesně za typ kamery a také odkud jste.
Každopádně pokud se jedná jen o poškozený slot sd karty, tak Vám to opraví téměř v každém servisu s elektronikou.
autorizovaný servis, neveřím že nevezmou k opravě
Zkuste předem kontaktovat firmu
ŠINDLER - CZ s.r.o. Hradecká 15, Opava
746 01 Telefon: 553613286
odsud panasonic.com/... a přímo jejich stránky panasonic-sindler.cz/... Dělají záruční (i pozáruční, placený) servis výrobků PANASONIC, mezi jiným "Fotoaparáty a Kamery"Osobně jsem využíval služeb servisu AWH awh.cz/... pro výrobky CANON, škoda, že nedělají PANASONIC, byl jsem s jejich prací maximálně spokojen (možná odkaz pomůže někomu dalšímu). Dejte vědět, jak jste dopadla...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.