Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, může mi někdo napsat, jak jste spokojeni s UPC, Vodafone nebo Internext na doma? Díky.
Mám UPC, chytla jsem tehdy nějaký konkurenční boj mezi UPC a O2, takže za super cenu. Výpadky první rok NIKDY, druhý rok se asi 3x stalo, že pár minut něco nejelo. Jinak pohoda, líbí se mi přehledné vyúčtování a hlavně to, že kdykoliv nastane nějaká změna u nich (momentálně navýšení ceny o 23 Kč), tak sami od sebe do zprávy píší, že máte právo odstoupit od smlouvy, jelikož se jedná o jednostrannou změnu smlouvy.
Mám Vodafone. FUP 30 Giga je poměrně málo za 450 kč, ale má dobré pokrytí, a to mám modem v místnosti. Garantovaná rychlost je dodržena, někdy i překročena. Na běžné používání stačí, pro chronické sledovače youtube málo.
Výhody: rychlé připojení, a to včetně uploadu. Poměr downlodadu:uploadu je 1:2. dobré pro zálohování fotek atd.
Nevýhody: FUP, kabelové připojení je přece jenom stabilnější, i když agregace pevné linky ADSL 1:16 je na zabití.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.