Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám mobil Lenovo A6000 a mám ho od 3.8.2016 a koncem října mi začnul blbnout asi mikrofon, protože když jsem s někým volala tak ten dotičný na druhé straně mě slyšel jako kdybych byla za zdí prostě strašně utlumeně. Mobil jsem dala na reklamaci 4.11.2016 a čekala co se bude dít. 2.12.2016 mi zaslali smsku stím, že je reklamace vyřízena... tak jsem s velkou radostí došla pro mobil na faktuře je napsáno ,že mikrofon byl vyměněn . Po vložení simkarty jsem zkusila zavolat a bylo to uplně stejné jako před reklamací. Buďto se na to borci v Alze vybodli a nebo je to jiný problém? prosím o radu děkuji
Anet, to je mi líto. Kontaktuj proím přímo linku Lenovo na tel. čísle 312 560 560 a sjednej si bezplatné vyzvednutí tvého zařízení k následné reklamaci. Více informací nalezneš na stránce shop.lenovo.com/...
Vojta, Lenovo Ambasdor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.