Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava myčky Bosch

Od: mmm* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně myčky Bosch, mám ji necelé 3 roky. Zapnu program, vše běží a po 1,5 hod. začne pískat a nejede dál. Kontrolka ukazuje na kotoutek vody. Voda je vpořádku. Když dám ovšem program pouze na sklo, program doběhne až do konce. Čím to může být? Děkuji za odpovědi. Nechce se mi kupovat po tak krátké době nová myčka...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milann*
hodnocení

2x
měl jsem to podobné.odesla řídící jednotka. oprava s novou jednotkou 4000kc
mmm*

Děkuji za odpověď, já měla opraváře a řekl že prý nový modul který stojí 7 tisíc. Mě stála myčka okolo 8 tisíc a to byla dodána s kuchyní a dodavatel kupuje v Německu spotřebiče, tož nevím kde už líp kupovat...

cl
hodnocení

2x
měl jsem to samé. Také deska. Nechtělo se ni dávat 4 za novou tak jsem si na ní vyměnil relé za 65,- korun a jede jako zamlada.
mmm*

Moc děkuji za odpověď, měla opraváře a řekl nový modul za 7 tis. Což se mi zdá přehnané a prý opravit to nejde. Myčku měla dodanou s novou kuchyní a dodavatel kupuje spotřebiče v Německu, tak si myslela že bude kvalitnější... tož nevím kde už kupovat...

cl
Beko. Nej poměr cena-kvalita. Odkud jste - alespoň přibližně.
martina*

Dobrý den, od Uh. Hradiště. Relé jste vyměňoval na výkonovém nebo napájecím modulu? I jste něco víc dělal? Děkuji Martina.

igor*

jak to dopadlo z myčkou<>*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]