Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo doporučit, který z těchto telefonů vybrat. Nějak se nemůžu rozhodnout, který synovi koupit. Je to hlavně na telefonování, občasné hraní her a sledování youtube. Nebráním se ani návrhu na jiný telefon, ale max. do 2500,- . Děkuji všem předem za rady.
pokud bereme jen technické specifikace, tak nejlepší z nich je Acer...baterie, velké rozlišení, LTE... za další... z psychologického hlediska určitě je ve věku kdy se chce pochlubit a určitě se nebude chlubit, že dostal telefon značky Doogee to se přiznám, že tohle neznám ani já
Z technického hlediska bych to také tak viděla, mě jde hlavně o to, aby to něco vydrželo a nemuselo to být za chvilku na reklamaci.
no tak to vám s klidným srdcem můžu řict, že s tím počítejte u kteréhokoliv...pokud cenovka nezačíná někde nad 5000,- tak je to uplně jedno
Ten první jsem vyřadila z výběru. A když už mi tam zbyly ty dva, tak je podle parametrů jasná volba. Děkuji Vám za odpověď.
Už jsem to tu kdysi psal - mě číňan (Zopo 920) za 4L - Vodafon bere běžně 4G v krkononoších a i na chajdě mezi Náchodem a Novým Městem nad Metují v šíleném údolí i dole u řeky.
je To 5Km od polských hranic , a nahoře na kopcích to jde všude.
a to mi Vodafon tvrdil že na tý chajdě to nepůjde. Je pravda že to sem tam vypadne , ale málo kdy.
pro mot - tady specifikace zopo 920+ proč by neuměl 800Mhz?
DualSIM
Ano
FM rádio
Ano
Architektura
ARM
Druh procesoru
MT6752
Počet jader procesoru
8
Barva
bílá
Grafický čip
Mali760
Wi-Fi
Ano
Operační systém
Android 4.4
Paměť RAM
2 GB
Možnost paměť. karty
Ano
Konstrukce
dotykový
Uživatelská paměť
16 GB
Rozlišení displeje
1920 x 1080
Distribuce
jiná
Frekvence procesoru
1.7 GHz
Pohotovostní doba
330 hodin a více
Velikost displeje
5.2"
Požadov. vlastnosti
FullHD
Podpora sítě 2G
Ano
Podpora sítě 4G - LTE
Ano
4G - LTE frekvence
800/1800/2600MHz
Rozlišení fotoaparátu
13.2 MPx
Kapacita baterie
2300 MAh
Hmotnost
150g
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.