Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo doporučit, který z těchto telefonů vybrat. Nějak se nemůžu rozhodnout, který synovi koupit. Je to hlavně na telefonování, občasné hraní her a sledování youtube. Nebráním se ani návrhu na jiný telefon, ale max. do 2500,- . Děkuji všem předem za rady.
0x
pokud bereme jen technické specifikace, tak nejlepší z nich je Acer...baterie, velké rozlišení, LTE... za další... z psychologického hlediska určitě je ve věku kdy se chce pochlubit a určitě se nebude chlubit, že dostal telefon značky Doogee
to se přiznám, že tohle neznám ani já
Z technického hlediska bych to také tak viděla, mě jde hlavně o to, aby to něco vydrželo a nemuselo to být za chvilku na reklamaci. ![]()
no tak to vám s klidným srdcem můžu řict, že s tím počítejte u kteréhokoliv...pokud cenovka nezačíná někde nad 5000,- tak je to uplně jedno ![]()
Ten první jsem vyřadila z výběru.
A když už mi tam zbyly ty dva, tak je podle parametrů jasná volba. Děkuji Vám za odpověď. ![]()
Už jsem to tu kdysi psal - mě číňan (Zopo 920) za 4L - Vodafon bere běžně 4G v krkononoších a i na chajdě mezi Náchodem a Novým Městem nad Metují v šíleném údolí i dole u řeky.
doplněno 15.12.16 12:57:
je To 5Km od polských hranic , a nahoře na kopcích to jde všude.
doplněno 15.12.16 12:59:
a to mi Vodafon tvrdil že na tý chajdě to nepůjde. Je pravda že to sem tam vypadne , ale málo kdy.
ceska frekvence lte je zejmena 800, ktera je vsude mimo velka mesta(a tam obvykle taky)a cinske jakomobily tohle pasmo neumely.
na 900 mel vodafon donedavna pokrytou celou republiku, ted 99% uz prevedl do rychlejsiho 800mhz pasma.proto mobil bez 900 pro zakzniky vodafonu nebyl idealni.
a to ze mobil za 3 oproti mobilu za 10 nema akorat lte a ctecku otisku je vesele prohlaseni
pro mot - tady specifikace zopo 920+ proč by neuměl 800Mhz?
DualSIM
Ano
FM rádio
Ano
Architektura
ARM
Druh procesoru
MT6752
Počet jader procesoru
8
Barva
bílá
Grafický čip
Mali760
Wi-Fi
Ano
Operační systém
Android 4.4
Paměť RAM
2 GB
Možnost paměť. karty
Ano
Konstrukce
dotykový
Uživatelská paměť
16 GB
Rozlišení displeje
1920 x 1080
Distribuce
jiná
Frekvence procesoru
1.7 GHz
Pohotovostní doba
330 hodin a více
Velikost displeje
5.2"
Požadov. vlastnosti
FullHD
Podpora sítě 2G
Ano
Podpora sítě 4G - LTE
Ano
4G - LTE frekvence
800/1800/2600MHz
Rozlišení fotoaparátu
13.2 MPx
Kapacita baterie
2300 MAh
Hmotnost
150g
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.