Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustálý restart

Od: tomale* odpovědí: 8 změna:

zdravím, nevíte někdo proč se mi neustále sám od sebe restartuje mobil Huawei Y540?

Děkuji všem za pomoc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

? Téměř vybitá baterka?

tomale*
hodnocení

Mám měsíc novou. Nevím jsem bezradný
rv*

I nová baterka může být vadná, nebo vybitá. Připojil bych nabíječku.

tomale*
hodnocení

Baterku mám víc jak měsíc a začalo to včera od rána.
rv*

Tak připojte tu nabíječku, jestli se to bude opakovat i pak. Baterie může být vadná (má velký vnitřní odpor) a i když se tváří, že je nabitá, jakmile stoupne odběr (třeba při přihlašování SIM k operátorovi), poklesne napětí a dojde k restartu. Zhruba špatnou baterii bez měření poznáte tak, že se velmi rychle nabije.

tomale*
hodnocení

Když připojím nabíječku nebo brouzdám po internetě, tak se nic neděje. Jakmile je telefon v klidu, okamžitě se restartuje. Ikdyž je baterka na 100%.

hodnocení

0x

Dobrý den. Zkuste baterku vyndat a znovu vložit. A když v tom budete , vyjměte i SIM a znovu vložte. Neinstaloval jste nějaký program? Co těsně předcházelo tomu neustálému restartu?

tomale*
hodnocení

baterku jsem vydělal i simku, kontakty očistil a vložil zpět. Pořád stejné. Né, nic jsem neinstaloval. Zničeho nic. Dokonce jsem provedl i tovární nastavení. Ani toto nepomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]