Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zakoupil jsem si v Lidlu Bluetooth reproduktor. Hraje dobře, vše funguje jak má. Jenže jsem zjistil, že když je do reproduktoru zrovna přehráván zvuk, a je úplně jedno z jaké aplikace, tak se dost brutálně zpomalí připojení k internetu přes WiFi (tedy jen připojení toho konkrétního mobilu). Vypnu hudbu a rychlost je kolem 30 Mbps, jakmile zapnu, spadne to třeba na 1 Mbps a pohybuje se kolem této hodnoty. Což je docela problém, pokud si chce člověk pustit něco z youtube, často to ani nestíhá načítat. Je toto problém všeobecně všech mobilů? Dělá to na mém (Honor 4C, Android 5.1.1) i na bratrově (Honor 7 Lite, Android 6), na tom jeho je to snad ještě horší.
Já jen jestli má někdo stejnou zkušenost a jestli se mu podařila nějakým způsobem řešit, nebo ne. Díky
BT a WIFI může v zařízení používat stejný hardware (2,4GHz), který je vytížený přenosem streamovanébo audia, které má před wlan "přednost".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.