Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BT reproduktor a rychlost WiFi

Od: mikihans® odpovědí: 2 změna:

Ahoj, zakoupil jsem si v Lidlu Bluetooth reproduktor. Hraje dobře, vše funguje jak má. Jenže jsem zjistil, že když je do reproduktoru zrovna přehráván zvuk, a je úplně jedno z jaké aplikace, tak se dost brutálně zpomalí připojení k internetu přes WiFi (tedy jen připojení toho konkrétního mobilu). Vypnu hudbu a rychlost je kolem 30 Mbps, jakmile zapnu, spadne to třeba na 1 Mbps a pohybuje se kolem této hodnoty. Což je docela problém, pokud si chce člověk pustit něco z youtube, často to ani nestíhá načítat. Je toto problém všeobecně všech mobilů? Dělá to na mém (Honor 4C, Android 5.1.1) i na bratrově (Honor 7 Lite, Android 6), na tom jeho je to snad ještě horší.

Já jen jestli má někdo stejnou zkušenost a jestli se mu podařila nějakým způsobem řešit, nebo ne. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqwope*
hodnocení

0x

BT a WIFI může v zařízení používat stejný hardware (2,4GHz), který je vytížený přenosem streamovanébo audia, které má před wlan "přednost".

hodnocení

toho jsem se obával... přijde mi to ale teda jako docela velký nedostatek. Budu testovat ještě dělší telefony a uvidím co ty. Nějaké starší Huaweie a Samsungy bych doma našel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]