Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
teta mi asi před 6lety přivezla tento přístroj s tím, že ho našla a já teď po dlouhé době ho vyhrabala, ale nejde nijak zapnout! Já vlastně ani nevím jak zapnout. Prosím nemáte s tím někdo zkušenosti?
Casi 64kb digital diary
nebyl by přesný model? Tipuji, že pokud je to 6 let tak je prostě baterie v háji, koupit novou a pojede (možná, pokud nemá jinou vadu)
To je něco jako http://jdem.cz/bsqb6 Pokud ano tak tam je vidět celekm velké tlačítko ON (zapnout) i OFF (vypnout) první žlutá v druhé řadě pod displejem.
Kdyby byl přesný model, nejspíš najdeš nebo Ti najdeme i návod ke stažení
baterka je takové to čím si posvítíš když jdeš někam v noci nebo když hledáš něco v koutě sklepa. Ty potřebuješ nové BATERIE. Na spodu bude kryt, ten se nejspíš odsune, možná je tady na nějaký pojistný vrutík. Tam budou nejspíš dvě baterie, ty vyndáš, dojdeš k vietnamcům nebo do hodinářství nebo někam kde prostě prodávají baterie a oni Ti prodají nové. Typ je na nich vyražen.
No a co se zapnutí týče tak to je snad jasné, tlačítkem ON (zap) OFF(vyp.)
Pokud to snad ještě funguje (po 6 letech pochybuji) a problém je v tom že to chce nějaké heslo, tak někde na boku nebo spodku bude něco nepatrného kam se párátkem dloubne a ono se to resetuje. Manuál zkusím pohledat, zatím ani EN verzi.
Pro jistotu obrázek knoflíků
doplněno 21.07.09 17:52:manuál usersmanualguide.com/...
no vida, výměna baterií je na straně 7 resp 5 toho PDF
o zapínání je to na straně 23 originálu resp. 13 toho pdf
Enjoy it
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.