Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si tento televizor v Planeu v Jihlavě, návod v krabici byl,ale moc podrobně to tam popsané není!
Ani ty symboly -popisky na dál.ovladač jsou pro mě také dost nesrozumitelné. Přitom prodavač říkal ,že je ovládání jednoduché,proti jiným značkám
No já měl PANASONIKA VIERU asi 7 let,a tam to tedy bylo pro mě to menu srozumitelnější.
Jde mi o to,jak nastavím propoj ze switse -mám kabelovku od NETBOXU.,do televize a jak potom budu moct používat internet prohlížeč? To tam vůbec není popsané,jenom obrázky-náčrty kam připojit jaký káblík.
Tak mi s tím prosím někdo,kdo má tento televizor ,nebo tomu rozumí,jak postupovat?
Děkuji 64 letý důchodce,Jihlava.
Tady je návod, poměrně rozsáhlý... downloadcenter.samsung.co/... Pročtěte, prostudujte, pak případné otázky, budeme se snažit pomoci...a kabelovku připojíte koaxiálem, jak původní Panasonic; a internet pomocí kabelu, podobně jako počítač...
Možné další informace najdete i zde samsung.com/... A ještě k Netbox-u; máte SetTopBox třeba VIP1113 nebo něco podobného? A ten byl propojen s Panasonic-em účastnickou šňůrou nebo přes scart? Nebo HDMI? Popište trochu stav...
A to máte jen jeden dálkový ovládač? Jen toto - "Dálkové ovládání Samsung Smart?"str.20 návodu. A standardní dálkový ovládač k tomu není? Něco podobného? Viz ame.cz/... Soudím podle toho, co píšete, ...u některých modelů bývaly oba. Když tak čtu návod, tak tímto zjednodušeným ovládačem vybírám podle hlavně menu na obrazovce, přímý přístup je jen k volbě hlasitosti, přepínání kanálů, zpět, přehrát, pozastavit a ještě pár...Přes domeček (Smart Hub) se dostanete do zobrazení První obrazovka, kde můžete nastavovat veškeré potřebné údaje - viz str.25 návodu; hlavně si nastavte připojení přes HDMI, jak jste uvedl...Jaká je současná situace? Nastavujete?...
Ale tam na ovladači není přímo MENU. je tam info.,nebo symbol domečku a je to všechno v návodu špatně popsaný.
Ale v návodu z odkazu to je poměrně podrobně popsáno...je tam postup, jak u jednotlivých nastavení postupovat - chce to zkoušet a zkoušet, nebát se...
Zobrazení První obrazovky
Na První obrazovce můžete snadno spouštět aplikace, které jste předtím či často používali. Aplikace lze též na obrazovce přemísťovat nebo odstranit. Když stisknete tlačítko DOMEČKU na dálkovém ovladači, můžete použít následující funkce. ● Nastavení Jakmile vyberete položku Nastavení, zobrazí se v horní části nabídky rychlé nastavení. Můžete rychle nastavit často používané funkce. – Režim obrazu Můžete vybrat režim obrazu, který vám zajistí nejlepší zážitek ze sledování. – Zvukový výstup Můžete vybrat reproduktory, jaké bude televizor používat pro výstup zvuku. Atd. str.25 návodu...do ladění kanálů (jednotlivých programů) tím nezasahujete...Vlastně máte od Netbox-u přijímač a tam přepínáte jednotlivé tel. programy, nebo se mýlím?...
Ale tam na ovladači není přímo MENU. je tam info.,nebo symbol domečku a je to všechno v návodu špatně popsaný.
Mám prostě strach,že něco nastavím a potom to nebudu umět dát zpátky tak ,aby mi šly tv programy.Všechno nastavení se musí potvrzovat a potom to zase vracet na to co asi zrovna chci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.