Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Easy Key --?

Od: zvanda® odpovědí: 2 změna:

Dostal jsem nový MT Huawei. Nejsem nejmladší tak se s tím trochu peru ale jde to. Na levé straně je tlačítko pro ,, Easy Key".Poradíte co to znamená, popř. k čemu to slouží. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

internet našel tohle: stačí do vyhledávače zadat easy key.možná tam bude někde i návod.

Huawei Y6 II Compact patří k nejlevnějším telefonům v portfoliu našeho oblíbeného výrobce, má ale jednu kouzelnou věc, kterou telefonu mohou závidět také mnohem dražší přístroje. Jedná se o tlačítko Easy Key, které se nachází na levém boku telefonu a kterému můžete přiřadit rychlý přístup k jakýmkoliv aplikacím. Můžete zvolit reakci na stisknutí, dvojí stisknutí a také na podržení. Výsledkem je, že se k trojici aplikací můžete dostat skutečně velmi rychle a jakmile to vyzkoušíte, tlačítka se nebudete chtít vzdát. Osobně mám na prosté stisknutí nastavenou svítilnu, mít po ruce světlo je fajn. Další aplikace už nechám na vás... Co byste si k tomuto tlačítku nastavili vy? Jaké aplikace jsou pro vás nepostradatelné a musíte je mít neustále po ruce?

jozinek

Je to tak, mimochodem jsem autorem výše uvedeného textu :). Pokud budete mít ke svému novému telefonu další otázky, klidně je směřujte přímo na náš web HuaFan.cz. Těšíme se na návštěvu a díky za pořízení telefonu Huawei :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]