Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha tv

Od: martindonc* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den stala se mi takova věc ja jsem rozdělal televizi a od reproduktoru jsem odstřidl drátky a ty jsem napojil na větší reproduktory. S k tomu jsem mňel zapojenou hiwi věž vždy jsem měl zapnute jen jedno. Ale stala se věc že jsem zapnul jak televizi tak i hiwi věž a televize vypla uďelala zvuk jak by padala. Tak jsem hnet vypnul televizi a vypojil jsem ji ze zásuvky. Pak jsem vypnul věž a otpojil jsem od ni ty reprobedny. Pak jsem tu televizi zapojil a zapnul. Zase uďelala jak by se zapínala a pak uďelala zase zvuk jak by padala. Nevíte čim to je měl jsem ji rozebranou a nic v ní nebylo spálene. Je to Samsung ale typ nevím není napsán ale je to tlustá televize. Ďekuji předem za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na jednu stranu chválím tvoji zvídavost, ale na druhou stranu teď už vidíš jak to dopadá, když se vrtáš v něčem, čemu nerozumíš.

V té televizi něco odešlo. Co, to by ti řekl opravář, pokud dneska ještě takoví lidé existují.

Na dálku ani z tvého popisu zapojení se to určit nedá.

Na televizi existují výstupní konektory, kam se dá připojit věž nebo reproduktory. Příště se připojuj tam.

hodnocení

0x

Nemůžeš jen tak ufláknout dráty repráčku a zapojit je na větší kýble :) Je tam jiná impedance, odpory, příkon... Jsi tam děco odpálil *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]