Dobrý den stala se mi takova věc ja jsem rozdělal televizi a od reproduktoru jsem odstřidl drátky a ty jsem napojil na větší reproduktory. S k tomu jsem mňel zapojenou hiwi věž vždy jsem měl zapnute jen jedno. Ale stala se věc že jsem zapnul jak televizi tak i hiwi věž a televize vypla uďelala zvuk jak by padala. Tak jsem hnet vypnul televizi a vypojil jsem ji ze zásuvky. Pak jsem vypnul věž a otpojil jsem od ni ty reprobedny. Pak jsem tu televizi zapojil a zapnul. Zase uďelala jak by se zapínala a pak uďelala zase zvuk jak by padala. Nevíte čim to je měl jsem ji rozebranou a nic v ní nebylo spálene. Je to Samsung ale typ nevím není napsán ale je to tlustá televize. Ďekuji předem za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.