Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranit family protection

Od: blk88 odpovědí: 5 změna:

dobrý den, prosím, delší dobu chci odstranit nabídku ke stažení-family protection v centru aktualizací v mobilu lg D605. mobil jsem uvedl i do továrního nastavení a zase se to objevilo. prosím chci upozornit v mobilu aplikace vestavěná nebyla. já jsem si ji stáhl na google play a přihlásil se, bylo tam uvedené, že jde o zkušební 30 denní lhůtu. udělal jsem blbost. z aplikací lze odstranit unistallerem, ale z centra aktualizací nejde, -prosím kdo poradí? děkuji všem!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nechápu, proč by nešla odstranit "továrním nastavením" - to se vlastně přístroj zformátuje a app by tam neměla být - jedině pokud instalujete APP do SDkarty - pak bych doporučil zálohovat data z SD karty třeba do PC, pak kartu zformátovat a provést nově tovární nastavení.

doplněno 09.12.16 12:38:

No to jsem četl - právě nechápu, jak to tam může zůstat i po takovém tvrdém restartu ... instalujete aplikace do mobilu nebo na SD kartu? Zkuste třeba ccleaner (zdarma na google play) a zkuste přes managera odinstalovat a pak pročistit)...

Nebo zkuste nejprve vyjmout SD kartu a spustit telefon - jestli to tam je...

blk88
hodnocení

dobrý den, prosím chci upozornit, že v továrním nastavení neblo family protection. už s tím zápasím dlouho, děkuji vám za pomoc.

blk88
hodnocení

dobrý den, tak jsem vidělal sd kartu aje to tam, takže je to vnitřním úložišti. zkusím te ccleaner, používám jej i v pc. děkuji-ozvu se.

blk88
hodnocení

dobrý den, s tímto problémem jsem se obrátil na t-mobile. odepsali mi, že se mám zastavit u nich v obchodě, jsem zvědav jak to dopadne. dám vědět odepíši.

blk88
hodnocení

dobrý den, jak jsem dříve psal o family protection, tak nastal zlom ,již se to v mobilu neukazuje a mám klid. asi se již odpojili!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]