Nejste přihlášen/a.
ahojte kupil som a6 2016 samsung a ked ho dam nabijat starsou nabijackou s s3 mini nabijacka je anglicka len ma europsky adapter, tak mobil nabija nenabija nabija nebabija takto to stale prerusovane robi.. ked dam nabijat nanu ten s3 mini tak to ide ok tak isto aj htc ide nabijat v pohode.. neviete co sa mohlo stat? odber v amperoch je staly ako je napisany na nabijacne a napatie ide jednosmerne 3,5V stale.. ked dam od A6 original nabijacku, tak ta ide c pohode viete mi poradit?
padron mam A3 nie a6
teraz som mobil dal nabit na 45% s origo nabojackou..a dal som tam tu staru s s3 mini a uz to islo normalne.. ako je to mozne? ked tam bolo 5 % mi to blblo a po nejakom tom nabitti to uz islo...stara nabijacka ma 700mah a nova ma 1500mah..dakuje,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.