Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zvolit LED pásky

Od: sirtnt odpovědí: 2 změna:

Zdravím, budu vytvářet lustr, který bude vypadat přibližně takto: i.ytimg.com/... s tím, že v něm, ale budou ještě zabudované bodovky.

Ale můj dotaz směřuje k LED páskům.

Chci lustr vytvořit pokud možno co nejkvalitněji ať ho nasadím a nemusím ho už nikdy sundat :).

Nikdy jsem nekupoval led pásky. Vím, že se dají sehnat 5m s ovladačem a trafem za 300,-, ale taky za 1000,-.

Chtěl bych se zeptat co by jste mi doporučili? Jaké máte zkušenosti s pásky z aukra za pár korun?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

1x

RGBW pásky s čipem 5050..nejkvalitnější bílá...ano, pásek má i další barvy, které nemusíte použít, ale je mnohonásobně kvalitnější než jen bílý...mám ho doma v kastlu obýváku..

hodnocení

0x
U led pásky je důležitý použitý čip a jeho výrobce. Zatím jsem problémy s čínskou páskou neměl, bral bych přímo tam. Nebo když už, tak ve speciálce. Jinak pozor taky na dostatečný zdroj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]