Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr telefonu

Od: mikihans® odpovědí: 14 změna:

Ahoj, dost uvažuju nad novým telefonem. Mám Honor 4C, který by mi i stačil, ale výdrž baterky není nic moc a hlavně se pracovně často pohybuju v různých končinách a volba telefonu bez LTE prostě byla blbost. Proto hledám náhradu. Docela se mi líbí Honor 7 lite (vybavenější a novější bráška toho mého) nebo Huawei P9 lite, jenže... jak jsem zjstil, oba dva mají jeden slot na SIM a druhý je hybridní (buď SIM nebo SD karta), a já bohužel potřebuju Dual SIM i paměťovku. Což byl vlastně důvod, proč jsem si tehdy vybral Honor 4C místo Huawei P8 lite a LTE nějak oželel.

Tu jsou tedy moje požadavky:

- Dual SIM + SD karta ZÁROVEŇ
- slušný fotoaparát (s dobrou světelností objektivu)
- velikost 5 - 5,5" (cca, ale 6" už je moc)
- LTE
- interní paměť alespoň 16 GB
- čtečka otisků výhodou, ale není nutná
- cena ± do 7000 Kč

Pokud někdo má tip na konkrétní telefon, nejlépe z vlastní (dobré) zkušenosti, budu rád :) Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mohu jedině doporučit Lenovo Vibe. Je to absolutní novinka od Lenova a přítelkyně ho před měsícem kupovala na Slovensku (slovenský eshop, protože v Česku se ještě neprodává) a má vše co hledáš. Dokonce ještě více než hledáš.
doplněno 06.12.16 07:54: Myslím že je to Lenovo K6, ale nejsem si jistý. Každopádně musíte hledat na slovenských eshopech. V Česku ho se čtečkou otisků prstů nenajdete.
stir*

jestli je to tento tak ho u nas bezne koupis. Pred 14dny jsem ho drzrl v ruce a v te zlate vypada dobre. yBohuzel ma nevymenitelnou baterii, tak jako skoro vsechny nove tel.

okay.cz/...

V Česku se čtečkou otisků prstů?
stir*

je to tam napsane. A k cemu to je kdyz mas treba rukavice nebo spinavy prst? A co kdyz o prst prijdes*ee*

hodnocení

Je to možnost jak rychle odemknout mobil, v případě ztráty prstu se dá odemknout i záložním heslem ;) akorát koukám, má taky "hybridní" slot, stejně jako zmíněný Honor a Huawei :/
hodnocení

Díky, ten nevypadá vůbec špatně, určitě o něm budu uvažovat.

hodnocení

2x
Pokud by nebyl požadavek na tu paměťovou kartu,tak Oneplus 2 duál Sim, obě cz lte,64 gb.Ovšem v cesku asi jen z druhé ruky
hodnocení

Díky, v případě 64 GB paměti bych se bez karty obešel. Celkově mi tak 32 GB stačí, ale 16 bez možnosti karty je pro mě málo, 16 vyplácám na systém a aplikace, bohužel. Kouknu po něm.

stir*
hodnocení

0x

slusny se uz da koupit nekde okolo 4-5tis 2giga ram + 16pamet. Ten hybridni dual sim se mi taky nelibi, pokud chces vyssi pamet, ale ja myslim, že 16 giga by mohlo stacit, zalezi kolik si vemou aplikace a sysytem. Taky se mi nelibi u novejsich tel, že se neda vymenit baterka, coz muze cinit problemy pri zaseknuti mobilu nebo dalsi naklady pri vymene baterie pres servis, pripadne nutnost nekam posilat, to znamena byt klidne tyden dva bez telefonu, kde pak ma pristup kdokoliv v servisu.

tomas11*
hodnocení

0x

jsem naprosto spokojen s tímto -

f-mobil.cz/...

doplněno 06.12.16 14:24:

ale pokud by jsi hrál hry a lítal na tom pak asi nutnost powerbanka nebo ještě jedna baterka.

stir*

Zopo C2 fullhd 5" dual sim jsem kupoval dceri i manzelce pred tremi lety v cine s plnou vybavou a dodnes jedou naprosto bez problemu s puvodnimi batetiemi. Jsou to dobre telefony

davidc
hodnocení

0x

Potřebuješ nový telefon nebo si vystačíš i s bazarovým? Já koupil z bazaru za 6500,- rok starý LG G4. Splňuje skoro všechny požadavky, které jsi vypsal až na čtečku otisku prstů. Jinak má skvělý fotoaparát (jeden z nejlepších za tu cenu s možností manuálního nastavení). LTE, SD karta je samozřejmost. Dual sim poskytuje jen ve verzi telefonu dual sim (musí se sehnat ta správná). Nemá žádná tlačítka po bocích, jsou na zadním krytu baterky (výhoda při manipulaci). Výdrž baterie je nad průměrem ostatních telefonů. Zatím se mi za 2-3 měsíce neseknul. Jsem s ním spokojený.

mot
G4 urcite nema vydrz nad prumerem. a pokud mas spatnou serii, tak se ti jednou sekne uz navzdy:)

yr8c5ko2un
hodnocení

0x

Mám několik dní Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB Global a klidně bych ho doporučil dál.

Obrovské + je baterka. 4100mA. Takže 2dny provozu bez nabíjení úplně bezproblému.

Vše ostatní funguje jak má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]