Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvě sim karty

Od: danica* odpovědí: 4 změna:

Hezký večer. V telefonu mám dvě sim karty od stejného operátora s různými tarify. Na displeji je psáno "O2 CZ - 3G" a "O2 CZ". Proč u té druhé sim karty chybí to označení 3G? Děkuji předem za vysvětlení. D.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dobré ráno, většinou telefony pro dvě SIM karty mají dva různé sloty. Jeden umí veškeré technologie (2G,3G,LTE) a druhý pouze 2G. Já osobně mám jednu SIM pouze na internet a tu mám ve slotu s LTE aby mi internet frčel a SIM na volání mám ve slotu 2G. Pokud otevřete telefon určitě uvidíte u slotů nápisy s informacemi který je který.
doplněno 05.12.16 06:54: Ještě doplním, že technologie 2G je pomalá, 3G rychlejší a LTE aktuálně nejrychlejší. Pro telefonování a sms stačí bohatě 2G.

mot
hodnocení

2x
na jedne nemate v telefonu povoleno/zapnuto 3G(UMTS) nebo telefon umi 3G jen v jednom slotu.

danica*
hodnocení

Děkuji vám za odpovědi a vysvětlení. Hezký večer. D.

hodnocení

0x

Nemusí to nezbytně být tak, že je to svázané s konkrétním slotem. V nastavení telefonu pak vybíráte , která bude sloužit jako datová a která pro volání a pak tam bývá výběr, jaké technochnologie které sim dovolite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]