Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky, jakou značku?

Od: adamek1 odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, budu si kupovat hodinky pod stromek, jakou preferujete značku?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Citizen s technologií Eco Drive, v titanu a safírovým sklem. 10 let nosím každý den, v práci i volnu. Bez jedinného škrábnutí a údržby! Váží 1/3 ocelových a jdou celou dobu naprosto přesně. Ježíšek za ně tehdá zaplatil asi 13 tisíc.

doplněno 05.12.16 00:47:

Eco Drive - nenabíjí se baterie ale kondenzátor.Stačí menší množství světla, klidně umělého a nabití si udrží až 9 měsíců - hlavní rozdíl oproti solárním článkům. Za celou dobu používání energie nedošla, netřeba k hodináři měnit baterie a přetlakovat ;)

Hodinky, jakou značku?
majsterjoe*

Jaký je to materiál, když nejsou ocelové?

doplněno 04.12.16 13:28:

titanové. No jasně.

wlezley:

používat kondenzátor na napájení je sice móda, ale ecodrive používají li-Ion akumulátor

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím.!

Jsem patriot, tak mám tyto. : hodinky-365.cz/...

hodinar

Jedině PRIM. A jsou i levnější

Ovšem pravé Primky jsou pořádně drahé. Já mám ty levé, protože jsem chtěl ten jejich retro design. A jsem naprosto spokojen.

hodnocení

0x

Manžel Seiko, syn Gant, ale vy byste si měl vybrat podle věku a stylu, ne?

hodnocení

0x

Casio vybere si tam každý.

Casio. Ty opravdu vydrží roky.Mám teprve druhé od roku 1988. Krystalické sklo a vodotěsné do 50 m. Nikdy jsem je u vody nesundával Přežily i finskou saunu.
nickys

Docela nesmysl že? Myslím, že vaše hodinky určitě do 50m hloubky vodotěsné nejsou.

Klídek, Je zavedená praxe že se u hodinek voděidolnost přehání. Tam kde výrobce uvádí 5m jde o odolnost vůči stříkající vodě (odpovídající normě IP 53) S hodinkama kde se deklaruje 30m už můžeš bez obav do sprchy a 50m odpovídá tomu, kam se běžně potopíš bez přístrojů pokud nejsi sportovní freediver :) Je to blbý ale je to tak. Pokud ti to vadí bež si stěžovat na lampárnu.
nickys

Pane totaku, potapeni s hodinkami 50M je nepřípustné, je možné s nimi plavat a jiné aktivity na hladině. Volné potápění bez přístroje, splnují až 100M. S přístrojem pak 200M. Je to blbé, ale je to tak.

Reaguji jen proto, abyste nemátl svými podivnými domněnkami ostatní.

dogleg
hodnocení

0x

Když hodinky, tak švýcarské. Když švýcarské, tak Omega.

hodnocení

0x

Tiež sa prikládam k hodinkám CITIZEN.Mám ich od 1994 a robím s nimi aj s vrtacím kladivom,Mením len baterku 3-4 roky a remienok.Citizen patrí medzi najväčších výrobcov hodinových strojčekov na svete a dodáva ich do mnohých značiek,dokonca aj Casiu,hoci nie do všetkých.Samozrejme,že švajčiarské sú švajčiarské,ale CITIZEN ako jediná značka na svete pri výstave vo Švajčiarsku má možnosť byť vystavená vedľa švajčiarských hodiniek.

citizen.cz/...

zakus*
hodnocení

0x

Výběr hodinek, jak výrobce a stylu je hodně individuální. Taky je to o financích.

Za mně:

Oblekovky

Běžné nošení

Na práci 15let staré nesmrtelné Secca titanium.

hodnocení

0x

google.cz/...

Nemůžu si je vynachválit - mám "pozlacené"a od r. 2012 vypadají stále skvěle. Výměna baterie letos poprvé... Mají více druhů-typů.

rasekvasek*
hodnocení

0x

Zkuste značku JVD,jsou to Primky pod soukromou značkou.

panske-hodinky.heureka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]